tisdag, februari 19, 2008

Äntligen är mitt paket här !!

Hej på er mina kära vänner !!

Idag har jag äntligen hämtat mitt Alla Hjärtans Dags Paket, det kom i går egentligen, men då vi har haft sjukstuga här hemma kom jag inte till affären förrens idag..
Patricia har vairt hemma och haft feber och hosta, hosta och åter hostat, Jag har varit dunder förskyld och är fortfarande.. Sen har vi Sebastian stackarn han får visst aldrig vara pigg och kry, han åkte på en släng av kräksjuka igen.. Han kräktes hela dagen i går från ca 4 på morgonen till ja idag vid 12 då fick han behålla lite blåbärssoppa och te som dom rekomenderade att jag skulle försöka ge honom teskedsvis.. Så nu sover han och förhoppningsvis en stud till..

Men nu till mitt fina paket jag fick från
Tesa, TACK VÄNNEN !!
Vi får vara arga på posten som gjorde att det tog sån tid innan det kom fram.. Men tur att de hittade hem till mig i alla fall..


Jag fick en jättefin recept bok med massa recept på Muffins och kakor (den ska verkligen testas), En söt Hello Kitty Klubba, jordgubbs och vanilj te ett fint kort sen även en Turkisk peppar stång..
Mums filibabba så nu ska jag ta mig en kopp te och sätta mig och mysa en stund i lugn och ro innan Pajas vaknar igen..


Många Kramar på er nu kära vänner

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Syster Yster!
Hoppas ni har piggnat till nu och att Sebastian får behålla sin mat. Kul att ditt paket kom och att det va så fina saker i det. Alltid roligt med recept bara att prova på nu då. Här är allt under kontroll. Hör av mig i slutet på veckan Krama barnen från mig. Kram Syrran!

Lillmonster sa...

Gud så skönt att det kom fram till slut. Sur på posten är jag fortfarande för så lång tid ska det ju inte ta. Men de fick det säkert i tid men så skulle ju avin skickas ut och då tar det extradagar. :S
Men kul att du gillade det i alla fall. Smakade te't gott?

Hoppas lillgubben är frisk nu. Här är det forsatt sjukstuga med förkylning för barnen samt feber för Lilleman ovanpå förkylningen. Men han är duktig och tar sin medicin förutom att han inte gillar Betapred men det har jag full förståelse för. :)

Kram Kram

Junitjej sa...

Jag önskar dig en väldigt trevlig helg! ♥

Mindi sa...

Så skönt att det kom fram tillslut. Jag tror som TESA att det kom fram som det skulle men att det sen strulade mellan brevbäraren och utlämningsstället då de där avierna ska skickas ut. Jag vet ju liksom hur det brurkar vara. :(

Stooooor kram
Mindi

Mindi sa...

Kikar in till min favvis Milla. :)

Hoppas att ni mår bra och får vara friska nu!!?? :)

Visst har ni sportlov nu eller hade ni vecka 7? Själv är vi tillbaka på jobb och skola och det känns väl sådär. ;)Men det är snart påsklov igen.... bara det att i år jobbar jag heeeela påsken. :(

Kram kram
M I N D I