torsdag, februari 07, 2008

I bakar tagen !!

Ja jag har varit i bakar tagen nu ett par dagar... Inte vet jag riktigt varför men det är ju alltid gott med lite namnam på kvällen i bland..

Men i går hade Patricia bjudit hem sin klasskompis till oss och då passade jag på att bjuda hem hennes mamma också, vi har känt varandra förr innan Patricia och hennes dotter började i samma klass, men vi hade inte pratat på flera år. Så hon har aldrig varit här hemma.. Så då passade det rätt bra att hon kom på besök nu..
Så då passade jag på att baka en liten kladd kaka, men ett nytt recept som inte var så där jättekladdig med god var den det kan jag lova.. Hittade receptet på Arla.se


Sen i dag såg jag att jag hade ett jäst paket som var bäst före i dag, så då passade jag på att baka oss lite bullar h är hemma, Patricia hon bara ÄLSKAR kanelbullar, så det blev det.. Tänkte jag skulle ta med mig några och överaska henne med när jag ska hämta henne och åka till simskolan.
Hon brukar alltid vara så hungrig när hon är klar med den, så ett par bullar blir nog toppen i magen då.. Tror ni inte??

Hon har simskola 2 gånger i veckan, varje måndag och torsdag. Och hon tycker det är jätteskoj, för hon har kommit så långt nu, hon kan simma utan flythjälp nu 3/4 av den stora bassängen, sen simmar hon med armhjälp hela bassängen fram och tillbaka flera gånger om, både bröst och rygg sim. Så nog har hon gått fram MASSOR det senaste året tycker jag..
Det ska bli så kul i sommar (OM DET NU BLIR BADVÄDER SÅKLART) att veta att hon kan simma utan att man behöver vaka över henne hela tiden..
Det räcker med lille busen här hemma..

På tal om busen, nu vakna han från sin vila så det är bäst att jag går och tar honom, lite har man hunnit med i allafall under tiden, det var skönt..

Kramis på er nu alla vänner

1 kommentar:

Annika sa...

Ser gott ut! Här blir det inte bakat så ofta. Hoppas ni är friska nu.