måndag, februari 11, 2008

Jag är med i en Swapp...

Tänkte berätta att jag är med i en liten swapp som min kära vän Mindi har satt i hop, och det ska bli sååå spännande att få se vem min lille "tomte" är.
Själv fick jag reda på i går vem jag ska skicka mitt paket till..
Men vad svårt det var att komma på vad jag skulle köpa först, är inte riktigt klar än, ska förbi affären idag och köpa den sista grejen först. Sen ska jag skicka paketet i morgon..
Och på torsdag om ni är nyfikna kan ni kika in här igen och se vad jag fick för spännande i mitt paket och vem min lilla "tomte" var..
Vi är 15 st som är med så det ska bli skoj och se vad alla hittar på för roligt..

Annars då, ja här hemma är vi (mest Sebastian) sjuka mest hela tiden känns det som,
åter igen fick jag åka in med lillgrabben i lördags till närakuten för att få ny penicillin kur till honom, hans öra hade inte läkt ordentligt sedan förra omgångens penicillin som slutade i onsdags, så i fredags var det dags i gen, hög feber på kvällen och vaken nästan hela natten igen, och den här gången väntade jag inte tills det värkte hål utan direkt in på morgonen åkte jag, och en ny sorts pencillin fick han, den här gången går det bättre att få in honom den då jag kan blanda den med sylt, vilket var väldigt populärt.. Skönt för förra gången var ett rent helvete, faktiskt..

Patricia hon dras med sin hosta fortfarande den vill aldrig ge sig, men hon har ingen feber och på dagarna hostar hon nästan inte alls, men så fort hon vaknar på morgonen och ska lägga sig på kvällen då börjar hon..
Ska ringa hennes läkare i morgon och boka tid för koll hos honom.
Hoppas det ska ordna sig för henne snart också..

Nu ska här städas för att snart är det dags att hämta bustjejen i skolan och åter en simskole dag.. Bäst att passa på att städa när bus pajas sover middag..

Ha en toppen dag nu alla mina kära vänner..

3 kommentarer:

Trollmor sa...

Hej!
Hittade hit från Mindi, så då passade jag på att läsa lite och huvaligen för öroninflammation. Hoppas den lille kryar på sig snabbt!

/Trollmors Dagbok

AnnaHanna sa...

Halloj!
Det verkar som om alla är sjuka HELA tiden just nu.
Det är såå tröttsamt.
Roligt med den lilla swappen - jag glömde bort att anmäla mig :-)

Kram och krya på er så ni blir friska på riktigt //Anna

Lille bror R sa...

Nå vad va det för present då?