onsdag, november 01, 2006

Hej vänner !!

I dag fick jag lite tid över innan det är dags för sängen igen..
Jag tycker jag bara sover och sover nu för tiden..
Eller slöar framför tv:n varje kväll har liksom ingen större ork till annat på kvällarna..
Och dagarna ja dom går åt till antingen jobba sen hem och plocka undan det värsta
eller hem och vila för att orka med kvällens bravyder..

Men lite annat har jag ju orkat med eftersom jag var hemma i fredags så skulle jag ju städa vårt förråd för att jag ska kunna hitta det som behövs lite längre fram till bebis och ja allt annat som nu kommer, typ julen och det som ska vara till det..
Så sagt och gjort.. Jag fick det gjort OTROLIGT nog.. Kan ju säga att så här i efterskott känns det SUPER...
Tänkte visa lite bilder på hur det såg ut innan och efter om ni är intresserade..



Så här såg det ut innan jag tog mina handtag där inne..

Och så här ser det ut efteråt, jag fick t.o.m in vagnen och Patricias cykel... Så skönt att slippadet inne i lägenheten..
Vagnen använder jag mig av när jag ska ner i tvättstugan och ut med alla pappers sopor eftersom vi har källsortering här så skönt att slippa bära dom för hand då..

Annars ja vad händer här då.. Det blåser storm och kommer en hel del snö från himlen..
Gubben ringde hem för en timme sen och sa att han inte kan ta sig hemåt med bilen.. Då vi som många andra ännu inte satt på vinterdäcken, tyvärr.. Han sa att han bara gled runt så fort han gasade lite.. Ja dom hade inte hunnit salta något än.. Så som tur var så var brorsan hemma och han har varit förutsedd och satte på sina vinter däck i helgen som var.. Så just nu är gubben på väg hem med brorsan i hans bil.. Våran bil fick dom ställa vid en bensin mack över natten så får han ta den i morgon då dom förhoppningsvis hunnit salta vägen han kör på så kan han hämta den i morgon och vi får sätta på vinterdäcken på fredag.. Så kul när man inte tänker längre än näsan räcker ibland...

Nåja annars har jag tvättat i dag då jag haft en ledig dag sen städat, dammsugit och plockat som jag tycker jag gör varje dag.. Men en annan sak jag gjort är att rensat i garderoberna, ÄNTLIGEN hittade en hel del jag tänkt sätta ut på Tradera när jag får tid över..

Men det är skönt att börja rensa både i förrådet och garderoberna innan det blir dags för liten att komma.. För sen hinner jag nog inte med så mycket av det i början och ja jag orkar väl inte med det sista tiden innan liten kommer heller..

Jag har hunnit gå in i vecka 18 nu.. Jag bara säger det OTROLIGT vad fort tiden går egentligen.. Har tänkt jag skulle fota magen lite senare, just nu ser jag bara "fet" ut så det är inget roligt att visa.. Men om någon vecka kanske..
Nu ska jag ta och sätta mig och kika lite på tv:n innan det är dags att gå ut i blåsten med hunden.. Just nu är det inte så roligt eller myssigt att ha hund kan jag lova er... hihi...

Massa kramar på er nu mina söta vänner..

7 kommentarer:

♥ cloudberrie ♥ sa...

Vilket jobb du har gjort! Förstår att det är skönt att få ordning i förrådet.

Jag tänkte på dej då jag såg vilket snöoväder det var i huvudstadstrakterna. Hoppas du inte har "blåst bort" ;)
Jösses så märkligt vädret är nu! Nu har ni mer snö än oss snart och det är ju här den BORDE vara :)))

Sköt om dej vännen!
Stor KRAM från Eva

netha sa...

Ojojoj, vad skönt att få rensat så.
Och du vädret måste varit skit, min tandläkare blev låst i Stockholm, så jag slapp och gå dit idag. :-) Kanon tycker jag som avskyr tandis, så vi får väl hoppas det blir oväder nästa gång med.
Hur går det med arbetsträningen förresten?
kramis netha

Anonym sa...

Gissar hur skönt det känns att ha städat klart! Rensa är så skönt! Ja visst var det märkligt väder i veckan. Gatorna var tillslut proppade av bilar som inte kom fram. De som brukar vara så snabba och salta annars....

Mindi sa...

Så duktig du är. :)
Har du redan börjat på att boa kanske? Man brukar ju få sån otrolig energi och röja när man är gravid.... det gjorde jag i alla fall. Tss. ;)

Alltid lika roligt att se och läsa dina inlägg! :)

Stor varm kram

♥ cloudberrie ♥ sa...

Kikar in hos dej vännen och önskar dej en riktigt mysig dag!

Stor kram från Eva

Mindi sa...

Torsdagskram till mig goa goa vän! :)

Kram kram

AnnaHanna sa...

Ja, det var en rejäl skillnad i förrådet!
Förstår att det känns bra.

Nu vill vi snart se bebismage :-)

Kram //Anna