torsdag, november 16, 2006

Liten och magbild...

Hej på er !!

Tänkte jag skulle uppdatera er lite om vår vardag här hemma i Tumba..

Jag jobbar och står i mina 4 timmar / dag 4 dagar i veckan nu. Men från nästa vecka ja då blir det 4 timmar varje dag..
Får se hur det ska gå är ju så van nu att ha min dag mitt i allt och vila upp mig på.. Men ,men det ska nog gå lika bra som allt annat har gjort, bara jag ger mig tusan på det..

Jag klarar det mesta på jobbet nu men har fortfarande lite problem att gå och ta en fika i personalrummet om det är mer än 4 personer där men, det är något jag jobbar med varje dag nu.. För 4 veckor sen kunde jag inte ens sätta min fot där överhuvudtaget.. Så det går ju framåt..

På tal om framåt... Se vad söt min lilla prinsessa har blivit.. Och duktig må jag säga, hon har tills för 2 veckor sedan somnat i samma rum som pappa och mamma och sovit där hela natten i genom..
Men nu när hon vet att hon snart ska bli stora syster ja då har hon "lärt" sig att somna i sin fina säng i sitt rum, men hon kommer fortfarande inmitt i natten och lägger sig i sin säng i vårt rum. Men det är ett stort steg här hemma att hon somnar själv.. Jag får mer tid över på kvällen och kan koppla av i stället för att behöva bli arg och tjata i flera timmar.. Förr kunde vi ligga fram till kl 22.00 ibland och"bråka" nu somnar hon innan 20.30 och det gör MASSOR för mig kan jag lova.. Att hon fortfarande kommer in gör mig inget hon har ju sin egen säng inne där fortfarande.. Men när det närmar sig för bebisen att komma då åker den bort så hon har en liten av väjnings tid nu kan man säga.. Men jag kan lova att mamma är stolt och Patricia är ännu stoltare kan jag lova..

Sen är det några som har frågat efter en liten magbild och det har jag idag lyckats ta med hjälp av min "stora" dotter.. Så håll till godo.. hihi..

Är nu i vecka 20 så jag har gått halva tiden kan inte fatta att det bara är 20 veckor kvar.. Det känns lite OTROLIGT hur fort det gått egentligen..

Var på Ultraljud också för 1 vecka sedan och tänkte jag kunde visa er de senaste bilderna på krabaten.. Allt såg fint ut..Barnmorskan undrade om jag ville veta könet men det tackade jag nej till vill ha en liten överraskning när det är dags för förlossningen i stället.. Och lite som vi kan tjafsa om här hemma,,hihi.. Juha är nämligen helt bestämd på att det blir en liten tjej till och jag hoppas ju då för hans skull att det inte är det så att jag kan pika honom för det sen.. Han säger att en riktig karl kan bara göra tjejer, men jag säger att det har inte med saken att göra.. Hihi..

Ja det var väl lite om hur det är här hemma och hur det växer och frodas i magen..
Hoppas jag får ork att skriva snart igen..


Ha det så gott tills dess och ta väl hand om er alla mina vänner...

7 kommentarer:

Camillas blogg sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Mindi sa...

Så otroligt söt hon är. :)
Ska bli så roligt att träffa henne ( och hennes goa mamma) om en dryg månad. :) Det ser vi fram emot.

Jag förstår att hon är stolt som har börjat att sova i sitt egna rum. :)

Stor kram
M I N D I

ewe sa...

Så söt & stor hon blivit, din tjej. Fin mage oxå. Spännande. :)

& sa...

Vilken söt prinsessa du har! Hon har blivit så stor och duktig!

Vilken fin baby mage du har! Tänk att det går så fort.

Trevlig helg vännen!

Stor KRAM från Eva

Jesli´s dagar sa...

Åh så fin mage.
Så skönt att din lilla Sessa blivit en så stor och duktig tjej, tänk vilken skillnad att få lite egen tid och slippa tjafsa.
Skönt när de sover i sina egna sängar, att de kommer in kanske inte gör så mycket, bara man får en stund själv att sova i fred.
Sen blir de ju så stolta när de känner sig så där stora och duktiga
Kram

Junitjej sa...

Vad kul att ni väntar på tillskott!! Hoppas allt kommer gå bra!!

Junitjej sa...

Det var jag som skrev förra kommentaren!!