fredag, oktober 27, 2006

Fy på mig !!!


Nu äntligen har jag börjat ta tagi i mitt liv igen.. Eller rättare sagt jag börjar prioritera vad jag vill ska finnas i mitt liv och vad jag orkar med..
Jag skäms lite för att jag inte skrivit tidigare men saker och ting har tagit upp en massa av mig ochjag har bara inte haft ork helt enkelt att sitta här vid datorn och skriva en massa..
Men nu börjar allt falla på plats och jag har bättre "ork"..

Jag har börjat jobba mer och det kan vara en av orsakerna till att jag inte orkat helt enkelt för när jag väl kommit hem så har jag varit så trött så jag mest bara orkat titta igenom mailen sen lägga mig och vila tills det blir dags att hämta gosan på dagis..
För att sen gå hem och göra middag och sedan dags för allt annat här hemma sen har jag slocknat i stort sätt kl 21.00 varje kväll nu i nästan 1 månads tid...

Ja sen finns det ju en annan orsak till att jag är trött också..... Och det är väl dags att gå ut med det till er som inte redan vet och som läser min blogg lite då och då..
Denna lilla krabat ligger och sparkar i min mage just nu.. Den är nu 17 veckor gammal och verkar må toppen..
Ska gå på ett nytt ultra ljud om 2 veckor och får då se hur stor den är nu.. Men det är roligt och allt känns bra..
Jag mår jättebara graviditets mässigt förutom tröttheten då.. Men det är ju sånt man får stå ut med..
Enligt både ultraljudet och sista mens så är krabaten beräknad till den 10/4-2007..
Så det är nu nästan 23 veckor kvar..

Patricia hon är så stolt över att få bli stora syster så hon pratar vajre kväll och varje morgon med bebisen sen kommer hon spontant och kramar om bebisen när hon känner för det.. Men det är inte mamma som får kramarna utan den lilla krabaten..
Hon har vuxit så mycket under den här tiden och säger hela tiden att mamma jag måste kunna det här själv nu för jag ska bli stora syster.. Så skönt att hon förstår..

Annars är det inte mycket som händer här hemma mer än att Patricia har börjat på Plask o Lek varje söndag och hon verkligen STORMTRIVS..

Ja nu skulle jag sätta in lite bilder från hennes plask och lek men som vanligt vill inte blogger den när jag vill så det får bli en annan gång...

I dag ska jag ta och rensa i vårat förrådvilket verkligen behövs.. Det går inte ens att komma in där så vi får väl se hur mycket jag hinner i dag och om jag får fortsätta i helgen också..

Men ha det så gott nu så ska vi se om jag inte kan uppdatera er lite oftare nu om hur jag har det här hemma..

Massa BAMSE kramar på er mina vänner..


5 kommentarer:

Mindi sa...

Inget fy på dig... du skriver när du orkar och vill. :) Så är det bara!!!

Oh lille busen då... redan 17 veckor. Hur är det möjligt? Vad fort det går! :) Ja det tycker en annan i alla fall du som får vara så där trött och dann tycker väl inte det. ;)

Stooooooooooooooooooooor kram
M I N D I

& sa...

Vad skoj att läsa din uppdatering vännen! Inte ska du be om ursäkt! Jag säger som mindi, du skriver då du har lust och energi för det.

Vad veckorna går fort, redan 17 veckor!!! Vad spännade det ska bli att följa din graviditet.

Ta hand om dej väl och ha en toppen helg!

STOR KRAM från Eva

Annika sa...

Tänk vad tiden går fort 17 veckor! Att vara gravid gör att man blir trött. Ha det gott!

netha sa...

Klart du skall skriva när du vill och orkar.
Grattis gumman, jag har nog inte sagt det tidigare. Va skojsigt minsann, tänk vad sugen jag blir varje gång jag hör någon som är gravid.
Kramis netha

ewe sa...

Meen.. GRATTIS! :D :D :D