tisdag, november 28, 2006

Tisdag !!


Ja nu har jag varit tillbaka på jobbet i 2 dagar och det går rätt så bra..
Järnvärderna är ok nu och blodtrycket har gått upp så det känns ok..


Det ända som är nu är att min tand värker som bara den, men det ska åtgårdas i morgon. Skönt..
Jag var till tandläkarn redan i måndags förra veckan och han borrade och la in bakteriedödande medel, sen lagade han det tillfälligt. För att jag nu i morgon Onsdag ska komma tillbaka och se hur det är med tanden om det blir vanlig lagning eller rotfyllning.. Men redan 2 dagar efter att jag varit där började tanden värka som bara den igen så nu har jag gått med tandvärk i 1 veckas tid inge roligt alls kan jag lova er.. Tänkte jag skulle ringt ochfå en tidigare tid men dom hade fullt och då hade jag fått en annan tandläkare så det kändes inte så bra.. Så jag har fått gå här hemma ochha ont.. Men nu äntligen är det bara 20 timmar kvar... Förhoppningsvis...

Annars då vad händer???

Ja i dag hade jag möte med min chef och vi pratade lite om hur hon tänkt sig att jag ska jobba efter det att min arbetsträning är över den 17 december.. Och det vara inge roligt alls att höra vad hon kunde komma med.. Så nu vet jag inte hur jag ska göra för jag är absolut inte redo för det som hon behöver mig till..
Jag ska ju som det är planlagt upp på 50% lönearbete den 18/12-06 och jag ska jobba fram till den sista mars-07 för att sen invänta bebisen.. Under den tiden kan jag få arbeta på en syskonavdelning (min gamla, där allt började) 50% eftermiddagar.. Eller få arbeta som pool 50 % och gå runt på de avdelingar som behöver hjälp under förmiddagarna och det känns abolut inte aktuellt för min del.. Då jag fortfarande inte känner mig helt 100 % frisk..
Så nu måste jag ta mig ett samtal med min läkare och psykolog för att sedan prata med FK och se om vi inte kan förlänga min arbetsträning till slutet av mars då jag sedan ändå ska vara hemma.
För annars får nog min läkare sjukskriva mig helt och hållet för att gå tillbaka till det jag blev erbjuden fungerar ABSOLUT inte för mig ännu.. Kanske det bästa vore om jag fick fortsätta och arbetsträna för att sedan när bebisen är så pass stor att den ska börja dagis mår så bra att jag kan gå tillbaka och arbeta precis som vanligt..
Vilket både jag och psykologen tror att jag ska kunna för då har jag fått fokusera på något annat under en tid.
Och "glömma" alla måsten och symtom, så då kan jag må som innan nästan.. Ja jag hoppas ni förstår vad jag menar..
Men just nu känns det i alla fall inte så bra då jag inte riktigt vet hur det kommer bli..

Nåja det var lite om hur det är just nu så ni vet om jag håller mig borta ett tag då har jag fullt upp med min ångest som känns som den är på väg tillbaka lite nu när det blev så här.. Men jag hoppas det löser sig snart så jag kan fokusera på allt annat i stället.. Hoppas bara FK inte sätter sig emot, det är det ända..

Massa Bamse Kramar på er nu mina vänner... Ta hand om varandra..


3 kommentarer:

Maria sa...

Hej vännen!

Vad tråkigt med jobbet POOL kan ju absolut inte kännas bra om man haft panikångest.. som pool vet man ju INTE vart man hamnar dag till dag. Och bara em kanske inte är så kul Samtidigt är det väl lugnare på em och inte så mycket måsten och planerade aktiviteter,,, eller vad tycker du? Hoppas det löser dig Kram / Maria

Mindi sa...

Vännen,vännen....
Om de kunde lyssna på DIG någon gång. Jag förstår att du känner panik men jag håller tummar och tår att det ska lösa sig och att de lyssnar på dig och gör som du säger....

Blev så glad när jag hittade en uppdatering när jag kikade in. :)

Snart ses vi... längtar! :)

Kraaaaaaaaaaam

& sa...

Å vännen, jag skulle vilja vara där och bara ge den en BAMSE kram nu för jag förstår att du är väldigt deppig över jobbet! Du är inte redo, det förstår jag och jag önskar att de kunde fatta det på ditt jobb med. Men tyvärr så är kraven många gånger så enormt orimliga. Jag stöttar dej verkligen till 100% för jag förstår så VÄL hur du känner. Under mina fem kämpiga år hade jag samma tunga upplevelse och ångest. Tack och lov kom jag till slut på rätt ställe och fick den hjälp jag behövde, så idag är jag tillbaka och en bättre Eva än jag någonsin varit. Jag säger det inte för att stressa dej, utan för att jag hoppas att det kan stötta dej att det kommer lösa sig såsmåningom för dej med. Jag tycker att det låter helt vansinnigt att öka på din belastning nu när du inte mår bra, jag förstår inte varför de stressar så? Jag hoppas att du kan få FK att hjälpa dej. Du måste få tid att bli hel igen!
SKÖT OM DEJ!!!!
STOR KRAM från Eva