söndag, september 25, 2005

Ännu en helg som passerat..Ja ha så har ännu en helg passerat och jag förstår fortfarande inte vart tiden tar vägen , men men det är väl så livet är, tyvärr..

Nu har i alla fall mina tjejer i Softbollen spelat klart sina finaler men tyvärr räckte det inte hela vägen dom kammade åtmindstonde hem en andra plats efter en riktig rysare till final match.. Men silver är väl ändå inte fy skam tycker jag.. Fast jag vet hur dom känner sig när dom missar guldet med 1 poäng i förlägning, och missar dessutom av en liten error i spelet, men men sånt är livet, bättre lycka nästa gång tjejer...

Måste berätta något kul som hände i lördags när vi var ute på Skarpnäcksfälten och tittade på Softbollen..
Jag satt och var väldigt inne i matchen när jag helt plötsligt hör rösten av en gammal bekant, vänder mig till min bror och säger att jag hör Gary Johnson, och tittar ner lite och vem är inte där om inte en av mina bästa kompisars bror från USA har inte sett eller hört något från honom sedan jag var där borta år 1999 , ni må tror jag blev glad att få prata med honom och ÄNTLIGEN fick jag klar het i om Lisa min vän har överlevt Orkanen Katarina eller ej, hon bor nämligen precis i utkanten av New Orleans, och som alla vet har ju det drabbats av väldiga översvämmningar men då ÄNTLIGEN fick jag veta att hon mår bra men är väldigt tagen av allt som skett där nere, har själv försökt få tag på henne åtskilliga gånger men har tyvärr inte lyckats då mycket fortfarande inte fungerar där nere.. Men det var såå skönt att slippa den stenen på min lilla axel och nu väntar jag bara på att hon ska höra av sig när allt har lagt sig runt omkring henne.. Sen fick jag veta att Gary har flyttat hit till Sverige med sin lilla familj, hela 7 barn hade han hunnit få nu och den 8:e var pg i februari, jag sa till honom att han var inte klok och det höll han nog med om... Men sååå kul att få träffa honom var det i alla fall..

Efter softbollen kom brorsorna över på en fika och då var jag ju tvungen att ta detta kort på en av dom:

Man kan klart säga att han är lite omsvärmad av kärlek, eller ?? Trissa, Nixon och Nisse på samma gång ja det är inte illa det..

I dag söndag har vi åkt runt lite och kikat i affärer Juha har shoppat hörlurar och "rullar" till jobbet, sen tog vi oss en sväng runt IKEA också jag ville se om dom hade kvar en matta jag ville ha till Trissas rum ,men tyvärr så hade den utgått i sortimentet.. Så det blir till att leta någon annan till hennes rum, den hon har nu är inte den helaste och finaste längre.. Sen har vi slappat och ätit grillade revbenspjäll men potatis sallad, super gott en slapp söndag ..
I morgon är det åter dags för Trissa att gå till dagis och sedan till gymnasitken , vilket hon tjatar om varje dag efter hon varit där.. Och det är kul att hon trivs då det inte är en enda av de andra hon känner, samt att alla andra hade en kompis med sig när dom började.. Men det verkar inte spela någon roll och det är jag glad för..
Nu kalla kudden på mig så det är väl bäst jag springer till den innan den väcker hela huset..
Kramis på er och ha en toppen vecka..
Camilla

2 kommentarer:

Mindi sa...

Nä men vad du är duktig.... nu har du ändrat om sedan sist. :) Jätte fint vännen!!!

Vilket härligt kort på din bror, dotter och djuren! Sån kärlek i det kortet!!!!!

Hoppas att du får en fin dag i dag... själv ska jag i väg att jobba. Känns lite tungt när man har haft semester....tss.

Kraaaaaam Mindi

Mindi sa...

Glömde skriva att jag ska lägga in din logga på min sida men det får bli i kväll när jag kommer hem från jobbet... :)

Kram igen!