tisdag, september 20, 2005

Vad tiden springer iväg.......

Tänkt vad tiden bara springer i väg, jag undrar vart den tar vägen egentligen??
Jag tycker inte man hinner nånting längre, när man var ung och "dum" då hade man överföld av tid tyckte jag nu räcker den inte till alls.. Vart har världen tagit vägen egentligen??

Nåja det var inte det jag skulle skriva om utan vad som hänt i helgen och de senaste dagarna..

I Lördags var det dags för mitt gamla Softboll lag att spela SM final igen , ja då utanmig i år igen, nog för att jag verkligen känner för att börja spela igen men man är inte ung längre och om man inte har tid nu hur ska man då ha tid att träna och spela matcher??
Den som vet det säg det till mig så kan jag börja spela igen nästa säsong..
Nåja tyvärr så vann dom inte dessa 2 matcher dom spelade i helgen men vi får hoppas att dom nästa helg tar igen och vinner de resterande 3 matcher som återstår..
Funderar påomvi ska ta oss ut till Nälsta och kolla på dom i helgen också, men har inte bestämt mig än, nog för att dom skulle behöva allt stöd dom kan få, så får vi se..

I Söndags gjorde vi faktiskt ingenting , bara VA... Men tiden den försvann ändå och snabbt som vanligt.. Men visst var det skönt att bara VA, men lite jobbigt när Trissa inte riktigt kunde hitta på saker att göra, hon har såååå mycket saker i sitt rum men hon leker bara med hälften, vet inte vad jag ska göra med alla hennes saker, hon har ju en hel del i förrådet också så man kan ju inte bara lägga ut sakerna och jag vill inte göra av mig med dom heller utan hon måste leka med dom också, men vi får snart inte plats med nånting mer i hennes rum.. Och hon verkar inte leka med något speciellt än, hoppas hon kommer in i något speciellt att leka med så kan man rensa ut efter det sen.. Jaja det var lite om söndagen och mina tankar ..

Idag har jag faktiskt rensat bland hennes Gosedjur, hon har hur mycket som helst då hennes kära morbror vinner hela tiden på alla Tivolin han besöker, och jag säger varje gång att hon behöver inga fler, men han vinner ändå.. Så nu har vi 2 svarta säckar med gosedjur i källaren och vet inte vart jag ska göra av dom.. Någon som vet någon som vill ha???

Nu sitter jag och väntar på att gubben ska komma hemmed bilen så jag får åka till affären, det är TOMT i alla skåp och i kylen är det inte mycket att ropa efter heller.. Men tyvärr var han tvungen att jobba över idag, blääää säger jag för det. Det blir så sent att handla när han kommer hem.. Men måste man så måste man..

Nåja nu ska jag fixa något att äta så vi får något i magen innan vi handlar i allafall... BLir bara stekt potatis och beacon idag, tråkigt men vad ska man göra...

Ha det gott nu allihop så hörs vi snart..

Kramis Camilla

1 kommentar:

Suss sa...

Kikade in på din blog, kul att det är så många som har!
Och du, jag håller helt med om detta med tiden. Den räcker aldrig verkar det som!

Kram
/S.