fredag, oktober 19, 2012

X-Factory och Naturkunskap....

Fredag kväll och det är X-factor på tv:n... Vet inte om jag gillar det eller inte, tycker nästan det börjar bli lite för många musik tävlingar nu för tiden.. Och jag vet inte om det verkligen behövs så många. Visst är det skoj att se hur mycket duktiga människor det finns i vårt land. Men men jag tittar på det med ett halvt öga medans jag försöker ta mig igenom lite Naturkunskap samtidigt..

 
 
Veckans uppgift handlar om Livets Mångfald....
Lite om växtceller, alger, mossor, ormbunkar, fröväxter, svampar och sist men inte minst den stora frågan som jag tänkte ni som läser skulle få svara på också för det är rätt intressant och se hur olika vi kan tycka om vissa saker..  
 
"Det finns cirka 2 miljoner beskrivna arter idag. Tycker du att det är viktigt att bevara denna mångfald? Varför/Varför inte? Är det till exempel en större förlust att isbjörnarna dör ut jämfört med en fluga? Vem ska bestämma vilka arter som är viktigast? "
 
Hoppas några tar sig tid att svara.. Kul att se vad ni säger...
 
Nu ska jag fortsätta med Naturen så jag blir klar snart för resten av helgen blir till att måla 2 stolar och ett bord jag fått beställning på..
 
 
Kram på er alla goa vänner

1 kommentar:

Helen.HUSnrNIO sa...

Hejsan!
Nu finns vinnaren av biobiljetter & Tingeling t-shirt presenterad på min blogg.
Tack för att du deltog och lycka till med målandet.
Helen.HUSnrNIO