tisdag, januari 15, 2008

En ny uppdatering , jippi !!!

Hej på er mina kära vänner !!

Nu har det gått ett tag till och tiden den bara springer i väg..
Men nu äntligen får jag en liten tid över och tänkte skriva ett par rader..

Skolorna har börjat och allt börjar bli normalt igen, Sebastian har ju haft det rätt svårt att komma in i rätt sovtider under julledigheten, men nu äntligen börjar livet bli normalt för honom med..
Fast måste säga att jag tycker det är rätt jobbigt just nu att åka i väg med Patricia till skolan om dagarna just för tillfället, då våran bil har gått sönder och varit sönder sedan juldagen..
Så vi får ta bussen varje morgon och det tar sin lilla tid då den inte går direkt till skolan utan vi måste byta och hålla på.. Så i stället för att det ska ta 3 minuter att åka till skolan tar det oss nu 30 minuter.. Ska vi gå tar det också ca 30minuter och just nu är det inte så skönt ute så då tar vi hellre bussen..
MEN nu äntligen i morgon ska gubben och brorsan ta tag i bilen och kika på den så förhoppningsvis hittar dom felet och kan åtgärda det snabbt..
Ååå snälla håll tummarna på att det går snabbt OCH billigt att fixa den.. För vad handikappad man blir när man är van att ha bil. Nåja det var det lilla jag skulle klaga lite på tänkte jag..

Nu tänkte jag att jag skulle ge er en liten fotokavalkad på olika foton jag tagit de senaste dagarna.. Vet inte om jag har berättat det men jag har fått en ny kamera, ja ny och ny, den var begagnad när jag köpte den men ny för mig, vi köpte kameran av en kompis så jag fick ett jättebra pris.. Det är en Olympus E-500, med 2 objektiv och en extren blixt..
Har tyvärr inte haft tid att lära mig alla funktioner än men jag hoppas att det ska bli av snart.. Men jag är jättenöjd i allafall.. Nåja här kommer nu ett par foton...


Här har ni 2 bästa kompisar.. Bus Nixon och latis Nisse... Det tråkiga är att vår kära Nisse kanske inte har så lång tid kvar i livet.. Han har blivit sjuk och vi vet inte om det går att bota.. Vi får se.


Här har ni 2 trötta killar som tar sig en siesta på kvällen..


En söt liten sessa i badet.. Och badet ja ni det kan jag lova att hon älskar.. Bada varje dag är ett måste för denna lilla dam..

Ja här har ni en till liten buse som bara ÄLSKAR att bada nu igen.. Det var ju ett tag sedan som har var livrädd för vattnet, men inte längre kan jag lova..

Ja just det måste ju berätta och visa er vilken duktig sambo jag har här hemma ibland (när han verkligen känner för det).. I går när jag åkte iväg och hämtadet Patricia från skolan ja då satte han i gång och baka MUNKAR.. Och det mina vänner var supergott att få när man kom hem.. Jag hann med att fota honom när han friterade dom så jag tänkte ni skulle få se det också..


Se så duktig han är, han kan bara han vill..


Sebastian han gillade dom han med..


Och så här goda såg dom ut.. Och jag kan lova dom var SUPERGODA...
Vill ni ha receptet så får ni hojta till.. Så svårt var det inte kan jag lova..

Nej nu ska jag ta och sätta mig och kika på tv, inte för att jag vet om det är något spännande precis, kanske jag ska se filmen jag har här hemma som visst ska vara superbra.. The Brave One med Jodie Foster.. Ja ja vi får se om Sebastian tilllåter sin mamma att se film..


Kramis på er nu alla mina vänner kära vänner och ta hand om varandra.

4 kommentarer:

Fotograferande Maria sa...

Hej Camilla! Kul att höra lite om hur ni har det! Jobbigt med bilen :( Så söta barnen är!!! KRAM / Maria

Anonym sa...

Men aj, så jobbigt utan bil! Håller mina tummar för att de kan fixa den billigt och snabbt.
Så skoj att se dina söta barn.
Men munkar lät ju sååå gott!
Du får gärna skicka receptet eller lägga ut det här i bloggen
Kram Jeanette

Mindi sa...

Så söta barnen är. :) Och vovven och kissen också!!

Vad roligt med ny kamera! Vill okcå ha det! :)

Duktig sambo du har och receptet vill jag absolut ha. :) Fixar du det???

Jag ska hoppa in i duschen nu sen är det raka spåret till jobbet... femte dagen på raken nu... bara två arbetsdagar kvar tills en ledig dag nu... längtarrrrr!

Kram kram

♥ cloudberrie ♥ sa...

Vilka SÖTISAR i badet!
och myskillarna i spjälsängen ;)

WOW Munkar, vad GOTT!!! Vilken super duper sambo! Imponerad.

STOR KRAM