onsdag, januari 02, 2008

Min lista för året som gått..

Med uppmaning av min vän Mindi kommer här en liten lista..


Årets aldrig gjort förut: Fött en son..

Årets Nyårslöften: Börja röra på mig mer och mer, ja sen det vanliga som de flesta andra, VIKTEN. Samt försöka få en ordnad ekonomi.

Vem dog 2007? Min kusin och hennes far..

Årets Hälsa: Mår bättre och bättre med min ångest och min panik, det känns jätteskönt.
Hoppas bara att det fortsätter så detta år..

Vilka länder jag varit i under 2007? Bara Sverige!

Årets Lärdom: Att allt löser sig fast det ibland inte känns så..

Årets Framgång: Att jag klarat mig utan psykologen hela hösten. Och ändå mått bra..

Årets Skada: Ingen vad jag minns..

Årets Inköp: Inget större.. Kanske en massa onödigt till barnen.. Som väl blivit uppskattat ändå, och tur var väl det.

Årets matupplevelse: Alla nya maträtter jag vågat testa här hemma, även om jag är en himla dålig kock egentligen, men hemsk fantasi..

Årets film: Har inte hunnit med att se NÅGON film detta år.. Innan Sebastian kom var jag för trött för att titta och nu när han finns ja då finns inte tiden.. Men jag hoppas att det snart ska ändras för jag har en hel bunt med filmer jag vill se.

Årets Slöseri: Ja det finns nog mycket som man har förträngt, för pengarna har försvunnit varje månad och inget har vi sparat till, så nog finns det en massa slöseri som kunde lagt på annat, men vad kommer jag inte ihåg eller har jag förträngt.

Årets Glädje: Familjen, födseln av vår Busige lille Sebastian, Patricias Skolstart, Disney on Ice, träffarna med Mindi och hennes familj två gånger, att få nya vänner i både irl och här på webben.

Årets Jul firades med ? Med min kära familj, Mina 2 bröder och Annica, samt med Syrran och hennes familj, totalt var vi 14 st kära människor som träffades här hemma och hade myssigt.

Årets TV-Program: Idol, Gray’s Anatomy, City Akuten, Dokumentärer m.m

Årets Önskan: En Lotto vinst kanske, ja nog skulle jag vilja att ekonomin blev bättre detta år än förra året, det är väl en av det högsta önskningar jag har, men även att familjen får vara friska och barnen växa och må bra..

Årets Födelsedagar: Patricias 6 årsdag, och Sebastians födelse.. Sen hela släkten som fått ett år till på nacken..

Årets onödiga: Kommer inte på något just nu.

Årets sämsta: Det är nog som du Mindi skrev, det OTROLIGT dåliga sommarvädret, den alldeles för mörka hösten och den alldeles för mycket snölösa vintern.

Årets Må bra: Att få vara hemma och ta dagen som den kommer.. Inga måsten här och där som gör att man får ångest och stressar upp sig..

Årets sedda Kändis: Nanne Grönwall när hon var på besök i vårt lilla centrum..

Årets Saknad: Mamma !! Kommer aldrig att glömma min kära goa lilla mamsen..

Årets människa/or: Min familj, mina vänner både i verkliga livet och Mindi, Cloudberrie, alla på Mysbebbar och de andra goa och glada jag stött på på cybern

Årets Blogg: Det måste ju bli MINDI´s klart mest lästa av mig.. Men efter det har vi Cloudberries och alla andra vänners som man hinner in till lite då och då..

Årets krångel: B I L E N som pajade på juldagen.. Hoppas det inte är något stort som behöver lagas..

Årets inte gjort: Ingen direkt semester blev det vilket jag ångrar sååå i dag..

Årets motion: Inte blev det mycket med det inte, inte annat än mina små promenader med hunden..

Årets flopp: Sommaren kanske..

Året om din blogg: Ja det blev inte mycket av den saken efter April då Sebastian kom, tiden har liksom bara sprungit ifrån mig och jag har inte kunnat sitta vid datorn och skriva så som jag skulle velat. Där av blev bloggen lidande.. Men jag ska (LOVAR INGET) försöka bli dess stå flitigare i år hoppas jag.

Förväntningar av 2008: Att året ska med föra glädje och lycka för alla mina nära och kära, att jag ska klara av att börja arbeta igen UTAN arbetsträning och sjukkassan häck i häl i augusti.. Att sommaren bli underbar med mycket sol och fina dagar så att det blir mycket bad och sol.. Samt många resor runt om i vårt kära land, för att hälsa på nära och kära, så som Mindi som vi har pratat om flera gånger nu, DET MÅSTE BARA BLI AV.. Sen att mina syskon barn får underbara och friska småttingar som vi nu inväntar i April och Juni..

Kramis på er alla nära och kära och jag hoppas ni får ett RIKTIGT gott nytt år....

4 kommentarer:

Syster Yster sa...

Kul att läsa om året som gått. Känner igen mycket av det och som sagt nu väntar man bara på de nya individerna som skall komma och önskar att vi alla är friska och krya HELA året.
KRAM Syrran (Blivande MORMOR och FARMOR!!!! Sååå kul det ska bli.)

Fembarnsmamma och student sa...

Hej vännen! KUL att läsa din lista. Jag håller med om att vädret var TRÅKIGT i sommar. När vi var i husvagnen regnade det jämt. Kram / Maria

Mindi sa...

Åhhhhhhhhhhhhhhhhh...
så go du är! Blir alldeles rörd!!!

Så roligt att läsa din lista och 2008 blir ett år då vi ska träffas MINST två gånger i alla fall.

Så tråkigt att det inte blev något Disney on Ice för oss i år. MEN jag hoppas att ni hade super duper kul och jag vill höra allt och se massor utav foton. :) Nästa år får du nog absolut sällskap utav oss igen. ;)

Stor varm bästis kram
M I N D I

my little cloud... sa...

Hej vännen!

Vad roligt det var att läsa din lista. Du är så klok och säger så mycket snällt!!!

Ja tänk vilket positivt 2007 du haft med en sån gosig guldklimp som kom i april.

Tänker på dej MASSOR även om jag ibland är dålig på att höra av mej...

STOR KRAM