lördag, december 02, 2006

Lördag !

Hej på er mina kära vänner !

Sitter här ensam hemma eller ja jag och Trissa såklart. Gubben är på julfest inne i stan med jobbet. Kul för honom ,men en annan som är lite trött tycker väl inte det är så kul.
Men men han kommer väl hem sen och då blir det förhoppningsvis bättre..

I dag har vi inte gjort så mycket egentligen mest tagit det lungt och ja satt upp adventsljusstakarna såklart..

Men inte så mycket mer..
Patricia fick hyra sig en lite film här nu på kvällen och den har ju såklart tittat färdigt på och just nu sitter hon och kikar på Junior eurovision song contest . Jag ska väl också gå och titta lite snart..

Jag har också sett en film på DVD här innan jag satte mig vid datan, jag såg Just my Luck, ganska ok lite dö mitt i men annars rätt roligt och myssig..

Men först måste jag visa er något roligt.. Eller jag tyckte det var roligt i alla fall..
Syrran har haft skåpstädning hemma i dag och hon hittade något som hon tyckte var roligt för Trissa att få och få läsa.. Så hon mailade upp det till mig. Och jag kan lova att det inte bara var Trissa som tyckte det var kul att få se..
Jag med faktiskt.. hihi..

Ja det var det första "brev" Patricia skrev till moster och det hade hon kvar,lite skoj, för om jag ska vara ärlig hade jag glömt bort att jag och Patricia skrivit det till henne.. (Hoppas det syns vad det står, annars får jag skriva ut det sen).

Sen skickade hon med bilderna på lilla busan i magen också vilket är kul att ha igen. Nog för att jag har egna men inte just dessa.. Ja Patricia vart ju också glad hon sa att honskulle visa bebisen dom sen när bebisen blir lite större.. Så ja det är ju bäst jag spara dom nu jag med hihi..

Nu ska jag ta och kika lite på Junior eurovision song contest jag med sen är det dags för hunden att gå ut och sen är det sängen som kallar..

Men ha det så bra nu alla mina vänner och ta hand om varandara..

Kramis


5 kommentarer:

Maria sa...

Hej Camilla!

Sött brev!!!

Kram / Maria

& sa...

Vilket gulligt brev! Sånt är roligt att ha kvar.
Men du, busan... läste jag rätt? Vet du att det är en tjej i magen? ;)

Ha en riktigt mysig första advent vännen & sköt om dej!
STOR KRAM från Eva

Mindi sa...

Vad gulligt. :)
Jag är en sån där som spar på "allting"... dvs alla minnen. Tjejerna har varsinn stor minneslåda där de sparar allt. De älskar att sitta och titta i de lådorna. :)

Visst har du fått mina mail? :)

Stor kram
M I N D I

Mindi sa...

Hej underbaraste Camilla!

Tittar in till dig så här på tidig lördag.... vaknade och kunde inte somna om. Är det inte typiskt när man får sova???

Stoooor kram

Maria sa...

Hej Camilla! Ja det var så MYSIGT att se henne uppträda och hon var SÅ STOLT. I morn åker jag till förlossningen:) Kram / Maria