torsdag, december 21, 2006

Dan före dan före dan före doppare dan...

Hej alla vänner !!

Nu var det ett tag sedan igen sen jag skrev så det är väl dags att uppdatera er lite om vardagen och julstressen här hemma. Samt visa er lite nya bilder igen...

Börjar med att visa er min lilla Lucia som vi hade här hemma på lucia dagen. Eller ja vi hade henne mest på dagis men hon sjöng så fint även här hemma..

Vad har hänt annars då??
Inte så mycket mer än att jag efter både samtal med läkaren och psykologen blivit sjukskriven tills den 10/1-07 då vi åter ska ha samtal med FK, jobbet och läkaren och förhoppningsvis komma överens om hur mina framtida månader ska se ut, tills det är dags att vara hemma med liten som bör komma runt påsk..

Har ju haft lite jobbigt med att få chefen och FK att komma överens om min situation såjag hoppas att läkarn kan sätta lite fart på dom så dom fattar vad jag menar.. FK anser att jag är arbetsförd 50 % och skulle kunna genom föra löne arbete med det fram till april, medans jag absolut inte kan genomföra de arbetsuppgifter som chefen kan erbjuda mig då jag åter får ångest attacker och panik när jag ska vara där chefen vill att jag ska varva.. Det går jättebra att vara på den småbarn jag nu arbetstränat på i 4 månader, men det går inte alls att vara på min gamla avdelning och de andra avdelningar som vi har på stugan (det finns totalt 8 st). Och det är där chefen kan erbjuda mig de 50 % FK anser jag bör klara av.. Så nu innan det löste sig med min sjukskrivning och nytt möte med FK, jobbet och läkarn så har jag gått och mått rätt dåligt, kanske därav min frånvaro här på bloggen..Men men nu ska jag ta julen och nyårsfirandet med ro och inte tänka på jobbet och dess besvär utan njuta av ledigheten..

Här kommer nu lite mer bilder om ni vill se:Här är Patricia och hennes kusin när vi var på Gröna Lunds Julmarknad i söndags..


Lite söta arbets tomtar som också fanns där.. Var ju tvungen att fota dom.


Sen måste jag ju bara visa er hur fina träden blev när kvällen kom, fast då åkte vi tyvärr hem efter 5 timmar i kylan, första dagen den var riktigt kallt ute..


Sen i veckan nu som varit har vi bakat både Lussekatter, se bara på vår fina deg..


Och Pepparkakshus.. Vilket Patricia tyckte var jätteskoj..

Det är lite av vad vi haft för oss den senaste veckan, ja sen harjag ju varit i vägoch köpt en MASSA julklappar också och än är jag inte klar..
ELler jo till Patricia är jag färdig men till gubben och hennes kusiner är jag inte klar,men det hinner jag nog bli innan vi far i morgon till Småland och firar julen med syrran och hennes familj..


Men först innan jag går tänkte jag visa er en bild på "lilla" magen så att ni får se hur stor den nu har blivit.. Jag har satt i hop bilderna från vecka 20 och denna veckas bild så ni kan se skillnaden.. (Om ni nu ser det, då dom kom i lite olika lägen.)


Lilypie Expecting a baby TickerMen nu får ni ha en toppen dag och ta hand om varandra, själv ska jag städa, tvätta och slå in julklappar för fullt i dag för att ha allt gjort tills i morgon när vi far i väg..

Massa Kramar på er mina vänner..

3 kommentarer:

& sa...

Vilken fin lucia! Hon är så söt din gulliga tjej och hon är verkligen jätte fin på julkortet som kom idag, tack så mycket!

Vilken fin babymage du har!

Ja visst ska man verkligen värdesätta sina nära medan de finns. Jag förstår att du saknar din mamma extra mycket den här tiden. Min saknad är efter pappa som dog för 5 år sedan.

Vad mysigt det ser ut med julmarknaden och alla ljusen i träden!

Sköt om dej nu riktigt mycket och ha en helt underbar julafton min toppen vän!

Stor KRAM från Eva

mintid sa...

Magen den växer :)!
Vilken bedårande liten Lucia!

Så fin julmarknad det var på Gröna Lund!

passar på att önska dig en riktigt god jul!

Kramis

Maria sa...

Hej Camilla!

SÖT Lucia! Hoppas du kan NJUTA av jul och nyår nu. Önskar dig sköna helgdagar!

Stor KRAM Maria

Ps: Min förlossningsberättelse finns på www.femman.blogspot.com