lördag, april 29, 2006

Våran trevliga lördag..

Vår morgon börjar med att vi vaknar kl 9.00, vi går upp och Patricia får se Pocahontas som pappa gav till henne i går och som hon inte fick se klart..
Jag går ut med hunden på morgon promenaden, sen är det frukost..
Vi bestämmer oss för att ta en lugn lördag och sätter oss och ser på Narnina - Häxan och Lejonet, som vi lånade av Patricias kompis Christoffer.. Det var jättebra tycker jag , kanske en aning lång för Patricia. Men absolut se värd.. Hon var lite skraj vid vissa tillfällen men eftersom mamma tittade också så gick det självklart bra.
Efter filmen fick vi besök av bröderna broders, alltså min bröder Raymond och Göran vi fikar och funderar på vad vi ska hitta pådet är ju trots allt lördag.. Även fast jag är trött som attan så vill jag ju hitta på något..
Till slut kommer Juha med förslaget att vi ska åka bort mot Farsta Näs och se om strömmingen kommit in mot land än..Samtidigt som vi kan grilla korv och mysa lite..

Sagt och gjort vi far till MAXI och köper korv med alla dess till behör.. Sen upp till brorsorna för att hämta fiske sakerna, sen bär det av mot Farsta näs , en 15 minuters bil väg och vi är framme.
Jätte myssigt ställe med massor av färdiga grillplatser ut efter sjön, och dumma jag som glömde kameran hemma.
Men bollen till Nixon och fiskespöt till Patricia samt alla saker till korven det kom jag i håg i alla fall..
Vi stannade och grillade vår korv över öppen eld och hade super myssigt i ca 3 timmar. Nixon tog 2 premiär dopp i det kalla vattnet, tror dom sa att det var ca 5 grader men han brydde sig inte ett dugg. Sprang och hade super kul, utan koppel och lekandes med bollen då trivs han som fisken i vattnet..
Appropå fisken i vattnet, den fick vi se i kikaren efter, inte en fisk på spöt ,men kul ändå hade vi.. Tror det var för kallt fortfarande.. Sen hem och väl hemma ja då tror jag att lill tjejen var lite för tunnklädd när vi var ute vid havet för hon ligger under täcket och säger att hon är sjuk..Förmodligen lite frussen, förhoppningsvis inget mer.. Kanske bara en aning trött efter så länge vid vattnet..

En till som är helt slut är hunden han la sig brevid katten när vi kom hem och såg helt däckad ut.. Det tar på energin och vara ute och springa så mycket som man vill..

Så det är väl bäst att jag tar och vilar lite jag med.. I morgon är ju en annan dag och vad somska ske då det har vi inte riktigt bestämt än, kanske blir det grilla på balkongen och kika på brasan som tänds nedan för oss bara 5 minuters gång väg, alldeles lagom och perfekt..
Ska försöka komma i håg kameran då ,så ni får se hur det ser ut där..

Kram på er nu mina vänner..
3 kommentarer:

Mindi sa...

Men åh så mysigt det där lät då. Sååå himla mysigt och så synd att du glömde kameran!
Vet du jag tycker det är så synd att vi bor så långt ifrån varandra ( ja så långt är det ju egentligen inte) för jag tror att vi skulle trivas bra ihop. :)

Vad är det för söt topp Patricia har på sig?

Kram kram
M I N D I

mintid sa...

Vad fint ni hde det! Vi tittade med på Narnia i lördags. Sonen fick den av tandfen när han hade tappat båda tänderna där fram uppe.
Den var riktigt sevärd tycker jag!

cloudberrie sa...

Å det låter jätte mysigt! Men "inte får" du glömma kameran sådär *ler* vi är ju så nyfikna! *fniss*
Hoppas Patricia inte blev sjuk utan att det var som du sa för att hon var lite frusen. *håller tummarna*
Hoppas du har haft det bra hittils på jobbet i veckan, tänker på dej.
Stor kram från mej