lördag, april 01, 2006

Nu börjar det närma sig.

Hej mina vänner !

Det var ett tag sedan jag nu skrev här inne, men vi har haft strul med vårat internet och sen har man väl inte mått så där 100 % bra set sista dagarna.

Men det finns väl en del orsaker till det också.

Som tex. Jag har en otroligt trotsig dam här hemma nu om dagarna, jag vet inte vad som hända när hon tappade sin tand, men hon tror att hon gått och blivit så stor att hon kan göra precis allt hon vill och inte får.

Slänga hennes saket ÖVERALLT i hela lägenheten och bara strunta att plocka upp eftersig , köra omkring med cykel inne fast jag säger nej. Och sen allt hon ska göra innan hon ska lägga sig, det gör mig galen.... Sen för att inte tala om när hon börjar trissa upp både katten och hunden mot varandra och vägrar lyssna på vad lilla mamma gapar om..

En annan orsak till att jag inte mått 100 är att nu börjar det närma sig med min arbetsträning, den 18/4 kl 10.00 ska jag vara på jobbet och börja jobba. Visst det är bara 2 timmar om dagen och jag har inget ansvar eller behöver känna att jag måste prestera något under dessa timmar, men som jag just nu känner mig efter att ha varit på jobbet 3 timmar 1 gång i veckan , så börjar jag fundera om jag verkligen är riktigt redo för att börja nu..
Jag är ju helt slut i nästan 3-4 dagar efter att jag varit där 3 timmar. Och nu ska jag dit VARJE dag i 2 timmar..
Ja vi får väl se vad som händer, men jag har redan haft flera ångest attacker sedan i onsdags då mötet var bara för att jag vet att jag ska dit.. Men men läkarn sa att gådit ochbörja och ser vi sen att det verkligen inte fungerar så får vi göra ett uppehåll och prova längre fram igen.. Så med den vetskapen i ryggsäcken ska jag nu börja den 18/4 och sen får ni väl läsa hur det kommer gå..

Annars då, vad har hänt här hemma??

Ja ni inte så mycket egentligen, det tog nog musten ur oss när vi var på Globen och melodifestivalen. För inte har det hänt något sedan dess.
Jag inte annat än vi har hoppats på att våren snart ska stå för dörren,
så vi har redan planterat våra tomatplantor, och ni kan aldrig tro era öron, men dom har redan grott och blivit hela 2 cm höga..
OTROLIGT tycker jag, för förra året tog det säkert 3 veckor innna vi ens såg något från fröna.
Sen har vi även planerat månadssmultron, som vi tänkte ha på balkongen, men vi får väl se om det blir något av dess, för jag missade att ställa dom kallt och mörkt första 4 dagarna. Men men den som väntar på något gått väntar aldrig förlänge.. Sen vet jag ju inte om smultronen kommer trivas på balkongen. Men det återstår att se..

I dag hade Patricia en kompis över som lekte. Och hans mamma kom ju hon med. Och eftersom jag inga bullar hade kvar i frysen, vilket jag absolut trodde, så fick vi slänga i hop ett par muffins till kaffet.
Och det kan jag ju säga var väldigt uppskattat med varma muffins.
Jag tror att Oliver åt nästan 6 st bara han. Vi andra åt väl en 3 st var..
Men gott var det kan jag lova..

Men nu ska jag se om det inte är dags för att kika på någon film , men först måste jag få Patricia i säng..

Ha det gott och sov så gott nu alla mina vänner..

11 kommentarer:

Mindi sa...

Men visst är de söta då de sover i alla fall... ;)

Vi fick till det till slut... pust. ;)

HA en underbar söndag vännen!

Kraaaaaaaaam

mintid sa...

JA trotsiga barn känner man igen...så skönt att andra har det som jag/vi.
Dom är för goa trots allt :)
Kram

Sandi sa...

Hej hej, fina bilder, fastän att snäckan är trotsig så är hon sååå söööt :)
Jag har 2 trotsbarn här hemma :(

Kramen

annika sa...

Fina bilder! Hoppas att det ordnar sig kring din arbetsträning.

enAnnan sa...

Hittade hit från mindis sida och var tvungen att säga hej. :)

Jättesöt tjej du har!!
Och visst tusan frestar de på tålamodet ordentligt ibland.

Kramar

AnnaHanna sa...

Hihi - det där känner man igen :-)
Fast min är ju inte så gammal än att det säkert kan bli ännu värre...
List och lirkande är i alla fall överspelat just nu - det går INTE.
Så vi hotar henne :-) Säkert helt opedagogiskt - men det funkar just nu.
När hon kör sitt "ska bara" i oändlighet vid sängdags så blir det ingen saga om hon inte sätter fart med rätt saker (pyjamas, tandborstning) innan jag räknat till 10, typ.
De första 3 gångerna blev det gråt och tandagnisslan när sagan uteblev men nu vet hon att vi menar allvar och gör som vi säger istället.
Samma med leksaker - det som inte plockas upp vid uppmaning kastas eller konfiskeras på obestämd framtid. Funkar också efter två gångers fullbordande. Inte så kul att behöva hota men jag har inte kommit på nåt bättre.

Hoppas att det ska gå bra med din arbetsträning. *tumhållning*

Kram //Anna

Evelina sa...

Halloj. Fina bilder. :) Hoppas ni mår bra. Kramar

cloudberrie sa...

Vilken sötis du har, men jag förstår att det känns tungt med trotset. Det är ju så himla typiskt att allt "kör ihop sig" på en gång då man inte mår okej. Jag håller tummar & tår att det ska ordna sig bra med din arbetsträning.
Kramar

Jesli´s dagar sa...

Ja du, trots åldrar de har de ju till och från så jag kan bara säga att det går över, men bara tills nästa period av annan trots, så ja så är det med de små liven. Men det roliga är ju ändå mest övervägande som tur är eller hur.
Hoppas det ska gå bra med din arbetsträning, förstår att det känns tufft.
Vilka fina foton du har lagt in.
Sista när Patricia somnat är ju för mysigt.
Kram på dig vännen!
Jeanette

Julia sa...

Hej hej!
Kul kul med trots hörru *not* Oliver har passerat värsta 3-års trotsen men jag väntar bara på nästa omgång. Jag tycker att du är så duktig Camilla, som trots din ångest ger dig ut. Du gör alltid så mycket med Trissa, mer än jag gör med mina ungar. Jag håller tummarna att det går okej för dig att börja arbetsträna!!
Kramar, Julia

Mindi sa...

Hoppas att du får en fin påsk med mycket sol och mycket god mat!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaam