tisdag, mars 07, 2006

Promenad till badet..

Idag har Patricia varit hemma från dagis då vi har varit till tandläkaren med henne..
Vi går på tandläkarhögskolan med henne och det var första gången vi var där.. Det gick bra efter mycket om och men..
Först försov vi oss lite så vi fick stressa som alltid, ska ju hinna med att gå ut med hunden innan vi skulle iväg.
Men vi kom fram till Huddinge sjukhus där tandläkarhögskolan ligger när det var 5 minuter kvar innan vi skulle vara där.. Men då går vi fel och kommer till personal ingången och får springa runt hela byggnaden nästan för att komma till allmäna ingången, så vi blev ca 5 minuter försenade. Men det gjorde inte så mycket för hon hade inte ropat upp oss ännu..
När vi väl kom in till tandläkarstolen ja då började Patricia gråta och vägrade öppna munnen, hon fick sitta i mitt knä, men det hjälpte inte mycket alls.. Så jag och tandläkarn började prata om hur hon sköter sina tänder och lite annat.. Sen efter kanske 15 minuter när vi hade gett upp hoppdet på att hon skulle visa sina tänder och vi skulle till att gå ja då började hon prata och visa tänderna, skönt, för visst var det lite pinsamt måste jag säga..
Men hon fick stor beröm av tandläkarn för hennes tänder domvar såfina och såg så välskötta ut.. Så det var ju jätteskönt.. Sen nu behöver vi inte komma tillbaka förrens om ca 2 år igen.. När de nya tänderna börjar komma..

Efter att vi varit hos tandläkarn åkte vi hem och fick i oss lite att äta sen tog vi oss ut i det fina vädret och gick en promenad med Nixon till Mölle badet, vårat bad vi brukar åka till på sommaren..
Det var lite öde och väldigt tomt kan jag ju säga, men det var myssigt att gå där för i skogen runt om finns det jättefina promenad vägar.. Och där var vi i säkert 1 timme Nixon och Patricia lekte och busade med snön och bollen vi hade med oss..

Här letar dom efter Nixons älskade lilla tennisboll som försvann efter ett tag, men efter mycket letande så hittade vi den alldelses vit av snö och is, inte undra på att vi inte kunde hitta den först..
Ja ni ser det var rätt mycket snö där borta, Nixon nästan försvann i all snö när han letade. Men ojojoj vad kul han hade det..

Här är en mycket nöjd men trött liten Nixon som snart blir hela 1 år, kan inte fatta vad fort tiden har gått..

Ja här slutar våran dag, vi har nu efter vi kommit hem lagat mat det blev fläskkotletter men Pommes och bearnesås. Jättegott.. Sen har vi både badat Nixon och Patricia ,ja inte tillsammans då utan var för sig, och nu är det Big Brother som väntar sen är det sängen som gäller för både mig och Patricia är så trött nu för tiden så jag kan nästan sova stående känns det som, tror det måste ha med mina ångest attacker jag utsätter mig för med alla besök på jobbet.. Men det blir nog bra det med snart..

Ha det så bra nu och ta hand om varandra..

Kramis på er..

3 kommentarer:

Sandi sa...

Vad duktigt att ändå gapa till slut :)
Så söt Nixon är!
Nu har jag lämnat ett litet avtryck här efter mig.
Hoppas allt är bra!
Kram S

Mindi sa...

Vilka härliga kort vännen! Jag är så glad för er skull som får åka i väg på det som jag också skulle vilja gå på. :)

Kram på dig!

Annika sa...

Härliga snökort!