fredag, mars 03, 2006


Ja ha då har det åter gått alldeles för många dagar sedan jag skrev sist.. Och massor har jag gjort..

Jag har målat färdigt lådan som jag köpte på IKEA, jag har målat en massa ramar till Patricias alla dagisfoton (portättfotona),
jag har bakat en hejdundrandes massa fika bröd, jag har bakat tårta, för man har ju gått och blivit ett år klokare under de dagar som har passerat sedan sist.

Inte för att man riktigt vill fira att man blir äldre och äldre så var manju tvungen att ha lite fika hemma OM det skulle komma förbi några och visst gjorde de det, kul att bli i håg kommen i alla fall, fast man bara blev 25 (hihihi)..

Sen har vi varit hem till farmor och Markku då farmor fyllde år samma dag som jag.

Sen har jag även varit en sväng till på jobbet, och jag bara säger att fy bubblan vad jobbigt det är emellanåt.
Den här gången träffade jag nästan hela arbetsstyrkan eller ja åtmindstonde hälften av dom, och det var jobbigt värre kan jag lova.
Men jag är glad nu att jag fått det gjort, kanske blir det lättare och lättare nu när jag åker dit, men ojojoj vad många panikattacker jag hade i går när jag var där.. Jag blir sååå trött efter varje gång så jag vet snart inte vad jag ska göra, får liksom ingen direkt ork till något alls när jag kommer hem och det är så mycket som jag skulle behöva få ordning på här hemma speciellt innan jag börjar arbetsträna på allvar, om det nu ska ske i april som vi tänkt..
Men men det är inget som springer ifrån mig så jag får väl ta allt i sinom tid..

Ja här är i alla fall resultatet av lådan jag köpte på IKEA från början var den vit och träfärgad, sedan bestämde Patricia och jag vilken färg den skulle bli och sedan vilka bilder jag skulle måla där på.. Så här kan ni nu se resultatet, jag blev faktiskt rätt så nöjd..
Och så här såg tårtan ut som jag lyckades få till på kalaset, inget mästerverk men ätbar var den ändå..

Tänkte jag skulle avsluta detta inlägg med att visa en liten bild på våran tokiga katt vi har här hemma.. Som alla katter så sover ju Nisse på dagarna och håller i gång rejält på nätter och kvällarna.. Här kommer i alla fall ett bevis på att han slappar ordentligt på dagaran..

Här ligger han och sover så sött i Patricia säng och gosar med hennes pony när hon är på dagis, det roliga är att han måste sova med huvudet på huvudkudden. Ja är man tokig katt så är man..

Nu har jag tänkt mig sitta lite och fixa och trixa med att göra om på bloggen får se om jag får till det eller om jag måste bedja lite till vår underbart snälla vän Mindi..

Ja ni ser väl hur det blir om några dagar..

Ha det gott nu allihop och Kramis på er..

1 kommentar:

mintid sa...

Tittar in för att säga hej! Kul att läsa din blog :)
Kramis