måndag, november 14, 2005

Ännu en helg som passerat...

Alltså jag förstår verkligen inte vart dagarna tar vägen eller ens tiden för den delen.
Nu har ännu en helg passerat och jag tycker inte att jag gjort något speciellt alls och snart är det advent och massor som skulle behövts gjort men men får väl börjat med mitt schema som jag bestämt att jag ska göra så jag åtmindstonde får det viktigaste gjort innan det är alldeles för sent..

Jaja lite om vad vi gjorde i går kan ni ju få läsa om eftersom vi hade en liten uppgift på Mysbebbar att göra ett EFIT om någon dag i våran helg och jag valde Söndagen för då visste jag att något roligt skulle hända i alla fall,
vill ni se och läsa om det kan ni kila in på den här länken:

http://hem.passagen.se/patricia.kulmala/efit.html

Jag har försökt att läggain massa bilder här på blogger i min blogg men det är något som inte stämmer med våran data och blogger så jag är tvungen att länka alla bilder och det hade jag ingen lust med tyvärr så där av fixade jag en sida med bilderna så ni kan gå dit och läsa i stället..

I dag har jag varit hos min läkare en snabbis då mitt läkarintyg gickut den 1/11 och jag skulle varit hos honom förra veckan men då var han sjuk, så nu fick jag förlängt till mitten av januari och hoppas att jagdå ska kunna börja arbetsträna eller åtmindstonde där omkring..

Nu hoppas jag bara att det inte ska bli något stul med min utbetalning eftersom läkarintyget är så försenat ,men det borde det inte bli eftersom dom får det innan den 20:e då dom har avräkning eller vad dom kallar det..

Nåja annars har jag faktiskt inte gjort någon ting, jag skulle börjat klippa i ordning gardinerna jag ska sy åt Britta men fy det låter såå tråkigt att sy,men men bäst jag gör det snart så hon hinner få dom tills advent och att jag själv hinner få ordning innan dess. Imorgon kanske det är bäst att börja , fast jag ska med Trissa till läkaren först, sen får vi se hur snäll Trissa är så kanske kanske kan jag börja..

Nä nu är det dags att hämta busungen från dagis och sedan till gymnastiken och sen är det kväller och allt vad det innebär.. Ha en trevlig kväll nu alla vänner så hörs vi snart igen..

Kramis på er..

3 kommentarer:

Mindi sa...

Jätte fina bilder vännen!
Det är så skoj att kunna följa dina dagar ska du veta!

Stor varm kram från mig!!!!!

AnnaHanna sa...

Hej!
Varit och tittat på er EFIT - såg ut som en småmysig dag.
Antar att pappan inte var så nöjd med utgången av hockeymatchen :-)
Det verkar bli mycket frisk luft när man har hund...
*Krama*
//Anna

Mindi sa...

Hej vännen!

Hoppas att du har haft en fin och mysig jul och nyår.

Stor kram!