fredag, mars 09, 2012

Lite uppdatering från sist..

Kan bara börja med att jag mår toppen !!!!

Tror än så länge att det bästa jag gjort är operationen..
Jag trodde att jag skulle må sämre inte kunna äta som vanligt, må illa, vara trött och ha svårt att få i mig det jag ska...
Men oj vad jag bedrog mig själv..
Jag mår helt enkelt toppen, visst ibland är det svårt att få i sig alla 7 mål med 2 timmars mellan rum, men så länge jag får i mig 6 mål om dagen och jag mår bra så är jag nöjd.. Om inte dietisten är det sen så ja då får jag ta de när jag ska träffa henne den 4/4.. För det är jag som ska leva med mig själv och min kropp.. Eller??

Jag har nu börjat äta "pure" mat, så skönt att slippa sopporna. (Kan lova att man tröttnar på soppor efter 3,5 vecka, men det var värt det.)
Och än så länge har det jag ätit fungerat super.. Jag får ingen "dumping" vilket är jätteskönt.. Ja om man inte räknar med när jag ätit glass som verkligen satte i gång magen men jag mådde bra så jag räknar inte det som dumping..
Och jag kan lova att maten är riktigt god, hihi..
Börjar dock tröttna på alla yoghurtar jag äter till frukost och mellis.. Men det kommer snart alternativ till det också.. Måste bara komma på vad..

Sen flyter det ju på med promenaderna också.. Vilket är jätteskönt..
Jag till och med har gått upp 40 minuter tidigare på morgonen nu när jag börjat arbeta igen för att hinna med en 30 minuters promenad innan det är dags att ta sig vidare till jobbet.. Inte alla som gör det, eller??
Och någon annan som är glad över mina promenader är Nixon.. Han är nog mer slut än jag när vi kommer hem.. Han är mycket lugnare också.. Hihi..
Ja sen blir det ju en promis på kvällen också.. Så ca 1- 1,5 timmes prommenad om dagen blir det..
Längtar bara tills jag får börja simma så hela kroppen får göra sitt...
Men det dröjer väl ett par veckor till. Ärren ska nog läka lite till..

Hur har det gått då, undrar ni kanske ?????


Ja bara bra.. Känner mig faktiskt riktigt nöjd..
Jag har gått ner från 107,7 kg till 96,6 kg och jag har förlorat 10 cm i midjan.
Jag är glad att det inte går allt för fort utan att det blir ca 1-2 kg i veckan, då hinner kroppen hänga med också. Inte en massa häng som kan bli om man går ner för fort utan skinnet har och jag hoppas det fortsätter så dragit sig tillbaka fint redan.. Så ja jag är faktiskt jättenöjd med mina resultat hittills..

Det bästa av allt är ju att jag snart måste börja köpa nya kläder, hihi..
Och vad som är ännu bättre är ju att nu när jag fyllde 40 så fick jag ju en massa presentkort av mina kära syskon, vänner och arbetskamrater.. Så jag har nu 2100 kr att köpa nytt för.. PERFEKT !! MEN jag tänkte vänta lite mer närmare vår/sommar för då har jag ju hunnit gå ner lite till..
Än så länge får jag sy in kläderna, det går ju bra det med ett tag..

Avslutar med en bild från i dag.. Håll till godo och ha en toppen helg nu alla goa vänner och ni andra med.

2 kommentarer:

Maritha sa...

Jaha här händer inte mycket!!!!.....antingen har du bantat bort hela dig , eller .......så var det bara på skoj du sa att du startat ditt nya liv.

VILL SE BILDER!!!!!!

NYFIKEN!!!

Maritha sa...

Jaha här händer inte mycket!!!!.....antingen har du bantat bort hela dig , eller .......så var det bara på skoj du sa att du startat ditt nya liv.

VILL SE BILDER!!!!!!

NYFIKEN!!!