måndag, april 16, 2012

Äntligen en uppdatering från mig..

Ja ja syster yster, här kommer nu den efterlängtande uppdateringen från mig. :)

Nej skämt och sida, jag vet att det har tagit lång tid den här gången med uppdatering, men livet bara springer i väg och jag har fullt upp om dagarna, och riktigt trött på kvällarna..

Mycket har hänt sedan sist, men mig och här hemma..
Vi har haft flera kalas då lilla man har gått och fyllt hela 5 år..

Kan inte fatta att denne lille kille...


Har blivit denne stora kille..

Men egen vilja, envishet, godhet och bus i hela sig..

Nåja det var 3 kalas som vi klarade av, ett för kompisarna och det var ca 19 st som kom, sen var det ett kalas för familjen Kulmala och massa roliga paket och sen blev det även ett kalas den dagen han fyllde år och då kom morbror över med en cykel som han blev jätteglad för..

Sen har Patricia haft sin årliga skridskoshow detta år var det Trassel som dom visade upp.. Patricia var fågel.. Se så söt hon såg ut (lite dålig skärpa men man ser i alla fall lite).. :)


Sen hade jag ju turen att vinna blijetter till årets föreställning av Stockholm Ice Så jag och Patricia tog oss en tur till Globen på annandag påsk och såg en fantastisk show..
En av hennes favoriter var ju självklart Viktoria Helgesson sveriges just nu bästa konståknings tjej..


Ja sen hur går det med mig då undrar ni ju säkert..
Det går bara bra.. Vissa dagar är lättare än andra men jag går sakta men säkert neråt och det är jag glad för..
Har nu börjat äta "vanlig" mat ja samma mat som familjen äter, fast då i mycket mindre porttioner än vad resten av familjen äter.. Eller ja jag och Sebastian äter väl lika mycket varje gång..
Det går bra, vissa dagar är jag mer hungrig och vissa dagar är det "stopp" men det beror nog på om jag ätit alla mina mellan mål eller inte.. Har så svårt att vissa dagar få i mig alla 7 målen fortfarande sen också vad jag äter till mellis har nog betydelse också..

Fast när jag var på besök hos dietisten så var hon jättenöjd..
Vi diskuterade vad jag åt och hon tyckte det såg helt ok ut, kunde försöka få i mig mer vatten bara sen får jag inte hoppa över mellanmålet mellan frukost och lunch, men jag har fortfarnde inte kunnat komma underfund med hur jag ska få till det då det är den mest intensiva tiden på jobbet och jag har svårt att ta mig egen tid då. Men det löser sig nog snart..

Hur har det gått då undrar ni då???

Ja jag har gått från 107.7 till 91.7 just nu... Och 13 cm i midjan.. Inte så många cm borta just nu där, MEN Mina ben och min rumpa har försvunnit.. Vilket inte är det bästa.. Jag skulle bli jättegad om magen ville försvinna lite mer, men det kommer nog snart. Sen skulle jag gärna bli av med den envisa dubblehakan jag har..
Men snart så....

Mina promenader är upp och ner just nu, men jag försöker få till i alla fall 30 minuter varje dag.. Och längre på helgerna.. Ska snart köpa mitt simkort också och börja ta mig egen tid och simma iväg ett par längder i veckan..

Här kommer nu ett litet fotobevis från mig..

Vet inte om det syns så mycket men men mer ska det bli..

Nu får ni ha det gott alla vänner så ska jag försöka uppdatera lite mer om ett par dagar..
Kramis på er alla goa.

1 kommentar:

Maritha sa...

Tack syster yster för att du stilla min nyfikenhet....det ser bra ut. Kanske en fördel att det inte går så fort men tappa inte gaisten för motionen. Den är nog väldigt viktig tror jag för att inte få så mycket som hänger och sladdrar sen.
Kram!!och Tack!!