torsdag, november 03, 2011

OJOJOJ vad jag skäms....

Oj vad det har varit länge sedan jag skrev här på bloggen.. Jag riktigt skäms måste jag erkänna..
Men nu SKA jag ta mig egen tid att sitta vid datorn och uppdatera om inte varje dag så i alla fall någon eller några gånger i veckan.. DET LOVAR JAG...

Tänkte uppdatera lite om vad som hänt sedan sist..
Ja det är ju snart 1 år sedan. Så nog har det hänt en del... Tror jag..

Kan ju börja med att barnen har vuxit och blir bara större och större..

Patricia har hunnit bli hela 10 år och går i 4:an nu.. Hon har inget fritids om dagarna utan går hem själv och "får" klara sig tills jag kommer hem. Men det har gått jättebra. Hon har verkligen vuxit i mina ögon.. Visst har hon sitt humör och sina upp och ner dagar men man ser verkligen att hon tar ansvar och lär sig massor.
Hon fortsätter med sin konståkning och har nu börjat i en mer intensiv grupp och går fram där med.. Tycker det är jätteskoj.

Sen har vi lille man:

Sebastian han har hunnit bli hela 4 år.. Lika busig som han ser ut, nej skämt o sido han har börjat lära sig vad som är rätt och fel, vad han får och inte får göra både hemma och på förskolan.. Men visst har han också sitt humör men det är upp och ner varje dag.. Fast det är väl något som dom ska gå igenom.. Hans stora intresse just nu är datorer och lego.. Snart tror jag han kan mer än vad jag kan på datorn..
Så jag hoppas han blir någon slags data ingenjör när han blir "stor", hihi..

Sen vad har hänt med mig och mitt liv.....
Ja vad har hänt???
Efter mycket upp och ner och mycket tänkande så bestämde jag mig i augusti för att byta arbetsplats.. EFTER 20 år på samma förskola valde jag själv att byta.
Anledningen var inte att jag inte trivdes på stället eller med mina kollegor, tvärt om , jag saknar dom oändligt mycket just nu.. Anledningen var att det blev ominstallationer i kommunen och vi gick i från Skolorna och blev "egna" förskolor och med det så flyttade dom runt alla chefer till olika ställen och vi där jag arbetade fick en ny. Jag "kände" mig inte riktigt bekväm med vår nya och valde då att hänga på min gamla chef. Så nu har jag nya kollegor men samma chef..
Vi får se vart det slutar och hur jag kommer trivas.. Just nu fungerar det bara bra.
Försöker hitta min plats i laget och lära känna alla både barn, kollegor och föräldrar. Men det ska bli en utmaning och en spännande sådan..

Annars har det nog inte hänt så mycket i mitt liv det flyter på som vanligt.
Som i dag till exempel..
Vi skulle i väg på konferens till ett ställe i Huddinge som heter Balingsholm men hela förskolan, och vad händer om inte lille man går och blir sjuk.
Men tur man har en snäll bror som kom och var med honom på förmiddagen så jag kunde komma iväg halva dagen och vara med, åkte hem efter lunch och den var god kan jag lova..
Det bjöds på Svampgratinerad smörgås, Laxsoppa med sallads buffé och drottning paj med vanilj sås.. Sååå gott såå..

Ja en vanlig dag, hihi..

Nu ska jag inte ta upp mer av din tid men hoppas du återkommer fler gånger och finner något intressant att läsa om då..

Kramis på er alla mina kära vänner,,,

2 kommentarer:

Maritha sa...

Roligt att du kommit igång nu lagom till swappen...hihi. Tur att du har vår fina bror till hands i sådana situationer...han är guld värd eller hur.
Ska bli såååå roligt med swappen jag satt oc slog in en massa klappar igår och ska nog slå in fler i kväll. Hoppas lillplutten piggnar till och att ni andra klarar er. KRAM syster yster.

Vida sa...

Här är en swappare som surfar runt hos alla härliga tomtar för att spana in alla fina bloggar. Ses på swappen!