måndag, juni 29, 2009

SEMESTER !!!!!!!!!!!!!!

JIIIIIHOOOOOO nu har semestern börjat.. Hela 5 veckor på rad ska jag nu vara hemma med mina kära och nära.. Vi har inget och massor inplanerat.. Vi tar dagen som den kommer, det vi vill få gjort under dessa 5 veckor är följande: Ett besök hos min kära syster med familj, Ett besök/träff hos min kära bloggvän Mindi, Ett besök på Cloetta fabriken även det tillsammans med Mindi och hennes familj, Ett besök på Skansen tillsammans med min kära vän Mia med familj, Ett besök på Gröna Lund även det tillsammans med min vän Mia.. En liten dagskryssning med barnen till Mariehamn fram och tillbaka. Ja sen ska vi ju till stranden och ja en massa massa massa mer, så jag undrar om 5 veckor är tillräckligt, vad tror ni ???
Myssigt ska vi i allafall ha...

Annars så har äntligen mitt paket i Mindis swapp kommit, det här fick jag:

En jättefin bricka i limegrönt från BODANOVA och en förpackning matchande servetter.
Passar helt perfekt i mitt gröna kök.. TACK ANNE..

Sen har vi haft ett litet kalas till för vår kära 8 åring..
Det var för släkten den här gången...

Här är barnen tillsammans med farmor, glada och söta allihop..


Jag hade ideé torka med vad jag skulle bjuda dom på och eftersom det var så varmt i helgen så jag orkade inte så vid spisen och baka så jag blev lat och köpte köpebröd, MEN jag gjorde en cheese cake med jordgubbar och sen rulltårtsbakelser till de som inte gillade cheesecake..
Även köpebrödet gick ner så det var ju skönt...

Nu ska jag nog ta och hoppa i säng, för även om det är semester så får man inte sovmorgon här inte.. Min kära som väcker mig glad och pigg klockan 06.30 varje morgon.. Så nog är man trött här hemma ska ni veta.. Längtar tills han blir lite större så man slipper gå med honom när han vaknar.. Utan han klarar sig själv mer.. Men men det blir inte än på några år det, TYVÄRR....

Kramis på er nu mina kära vänner och njut av solen..

2 kommentarer:

Mindi sa...

Vad skönt att swappen ÄNTLIGEN har kommit!!! Pust! ;)

Nu ser jag vem lille mannen är lik... sin farmor!!!! :)

Stor kram
M I N D I

Mia sa...

Hej vännen,
skönt att jag har dig!! :-)
Nära och bra.
K:MIA