fredag, september 26, 2008

Ännu en vecka passerat..

Hej på er !!

Ja nu har då ännu en vecka passerat och JIPPI jag har jobbat en hel vecka nu, inga sjuka barn (ta i trä) och allt har fungerat så bra sååå..

Sebastian börjar gilla att vara på dagis nu, i dag kom det inga tårar alls när jag lämnade honom , så typiskt dock att det var på en fredag. Men men det börjar ju vända, vet ju själv hur det är, då jag jobbar med småttingarna själv, men det känns ändå jobbig när det är sitt eget man lämnar bort..
Men när jag kommer och hämtar ja då är han såååå glad och goo så det är såå myssigt såå.



Något min lille son älskar är BILAR och åter bilar, ja då inte filmen utan leksaksbilar.. Som ni ser är han fullt upptagen att leka med sina bilar att han inte ens bryr sig att han i korgen sitter på en hel bunt av dom,måste göra ont tycker jag, men han bryr sig inte..

Den här helgen har vi inget speciellt planerat, ja Juha han jobbar och han jobbar så konstiga tider just nu då han jobbar inne i stan och river och totalrenoverar upp en resturang som varit en nattklubb tidigare..
Han har åkt på dagarna när jag kommer hem från jobbet runt 16.30 varje dag för att jobba hela natten och sen komma hem lagom tills jag ska åka till jobbet igen, ja han gör så för att kunna ha bilen och slippa åka kommunalt, för på dagarna går det inte att parkera inne i stan då det är trängselskatter och HÖGA parkeringsavgifter, och på kvällar och nätter kostar det ingenting.. Men men så jag vet inte när han nu kommer hem i morgon och om han ska jobba sen imorgon natt också eller ej..
Så jag vet inte om jag har bil eller inte..
Ja ja sånt är livet.. Så jag planerar bara för dagen just nu..

Nej nu ska jag nog sluta så jag kan sätta ig framför tv:n en stund och njuta, Sebastian sover, Patricia sover borta hon en kompis och Ja som sagt Juha jobbar..
Jag har det såååå lungt här hemma just nu, bara Nixon som försöker få mig att kasta boll med honom , men se det händer inte vid den här tiden..

Kramis på er alla kära och goa vänner..

5 kommentarer:

cloudberrie sa...

Vad GLAD jag blir för dig att det fungerar bra med allt, jobb, dagis etc.

Var rädd om dej!!!

Vad sööööt han är med bilarna i sin korg :)))

Stor lördagskram från Eva

Mormor S sa...

Vad gulliga dom är dina barn.
Roligt att du tycker mina mössor är fina. Jag virkar gärna en mössa till din dotter också.
Det har lite med huvudets omkrets att göra om mössan kan passa.
Du kan maila mig på j-siv@spray.se
om huvudomkretsen och hur du vill ha mössan i vilka färger.
Jag hör av mig efter att jag fått ditt mail.
kram mormor s

The Cheshire Cat sa...

Hej! Vad skönt att det funkar med jobb och dagis. GLAD för er skull. Ska du vara med i swappen i år? Kram Maria

Mormor S sa...

Hej igen
Har du skrivit till mig på min e-post senaste dagarna så har jag inte fått det. Det har varit krångel med min e-post läänge utan att jag fattat det. Du har min e-postadress om du vill höra av dig om du fortfarande vill ha en mössa.
hälsningar mormor s

Fembarnsmamma och student sa...

Hej vännen! Kul att du med är med i swappen! Det är JAG som kommenterat längre upp som chesire cat, det är min kopis blogg och jag måste varit inloggad där!?! *sorry* du måste funderat vem det var?? hi hi Ha nu en bra vecka! Kram / Maria