tisdag, september 16, 2008

Oj vad tiden går fort !!!

Hej alla mina vänner!!


Det var ett BRA tag sedan jag sist skrev, men jag vet inte vart tiden tar vägen, som vanligt. Här hemma har det hänt en hel del sedan sist, vet inte riktigt vart jag ska börja.

Jag har börjat arbeta igen, på heltid men med jättebra tider så det känns bra.
Började den 1/9 så det är inte så länge än, men det kändes rätt bra de första dagarna efter att ha varit hemma och sjukskriven samt varit föräldraledig i HELA 5 år.. Kan inte fatta att jag varit hemma så länge.

Men man ska ju inte ropa hej i första taget.. Jag jobbade 4 dagar sen har jag fått vara hemma igen, hur kul som helst..
Förra veckan var Patricia sjuk, feber och sin dumma krupphosta som hon får varje gång hon blir förskyld. Sen när hon började bli bra ja då var det Sebastians tur, han har nu fått övreluftvägsinfektion, så han går på penecillin, såååå roligt sååå.
Han har ju börjat på dagis och vi hade en lite jobbig inväjningstid då han var sååå mammig, sen släppte det precis till att han blev sjuk, så nu blir det kul kul att gå tillbaka med honom till dagis igen, efter den här veckan som läkarn säger att vi ska hålla oss hemma.. får väl gå till dagis i slutet av veckan och hälsa på eller nåt så det inte blir en chock för han på måndag morgon att bli låmnad igen..

Annars då, ja just det jag har blivit med bil..
Hihi ja jag har ju en Volvo s70 som har gått sönder och vait sönder ett BRA tag, det kostar en hel del att laga och jag har känt att det funnits annat att lägga pengarna på just nu. Så jag har köpt mig en liten billigare bil som jag ska ha till och från jobbet mesta dels.

En liten Hyndai Accent, sååå söt sååå och så skön att köra hittills i alla fall.
Man får väl se när man kört ett tag med den.

Annars lever vi livet och dagarna springer förbi, jag tycker jag ska hinna med en massa saker men sen kommer kvällen och jag har knappt hunnit med ens hälften av vad jag vill.

Sebastian han växer och frodas, han hade vuxit hela 5 cm över sommaren och är väldigt envis men roligt emellanåt. han börjar prata mer och mer och sitter på pottan då och då. Han är dock bara 17 månader. Ja bara och bara, jag har svårt att fatta att han blivit så stor.

Patricia ja hon har ju börjat 1:an och är så glad för hon har alla sina gammla kompisar från 6 års kvar i klassen, sen har dom fått en jättebra lärare som har varit på Kassmyraskolan i evigheter..
I dag är hon på friluftsdag, hon var sååå spänd inför det för hon hade ingen aning om vad det var för något..
Och hon har börjat läsa mer och mer och det är såå kul att se hur snabbt dom lär sig.

Och Nixon ja han blir bara busigare och busigare men samtidigt har han blivit otroligt lugn sedan Nisse Vår lille Kisse försvann..


Ja sen har jag faktiskt tagit mig i kragen och fotat och lagt ut en massa annonser på
TRADERA som jag skulle ha gjort i evigheter, har ju rensat en massa hela tiden jag varit hemma med Sebastian men nu äntligen har jag fått ut annonserna också, har en hel kartong till som ska fotas nu men det tar väl sin lilla tid det också..

Nu ska jag gå för nu vaknar min lille sjukling men jag ska försöka återkomma med kanske bara ett par små rader lite oftare förhoppningsvis..

Kramis på er mina kära vänner och ta hand om varandra

3 kommentarer:

Fembarnsmamma och student sa...

Hej Camilla! Vad roligt att du börjat arbeta. Typsikt med förkylningar men det brukar ju avra så. Kul att du ska skriva lite ibland. Jag ska kika in. Kram Maria

cloudberrie sa...

Du är saknad, men jag förstår att du haft fullt upp. Spännade att börja jobba igen, förstår att det tar tid att komma in i rutinerna igen och att allt är ovant. Men var rädd om dig och LÅT det få ta tid! Ingen annan än DU vet hur du mår! Så lova att vara rädd om dig!

Sötis barnen dina!!!

Kram från Eva

Evelina sa...

Varit här & läst. Nya fina foton på barnen, stora dom blir. Ja, nu går juh Jonathan oxå i 1:an. Han tycker det är jättekul! Går Patricia på Kassmyra? Kram/E