torsdag, oktober 23, 2008

Min tur att bli sjuk !!

Oj vad tiden springer på, ja jag vet jag säger det var eviga gång jag lägger in et nytt inlägg, men det är sant den springer på och extra fort nu sedan jag började jobba..
Helt otroligt..

Vad har vi gjort sedan sist då , jo vi har varit i Småland och hälsat på Syrran oh hennes familj, eller ja vi skulle ner för att hälsa på lilla Liam och Elias, Liam hade ju haft dop i September men då kunde vi inte komma eftersom jag skulle på bröllop samma dag, så vi tog oss en sväng ner nu i oktober i stället..

Här har ni den lilla gossen som hade sitt dop när vi inte kunde komma, han är då en liten michellin gubbe han, men go och snäll det var han allt.. Patricia hon var glad hon som fick ha honom i knät när helst hon ville..

Den här stolen fick han av oss, som gammel moster hade målat till honom, ja jag gjorde den i sista stund men den blev rätt bra ändå..

Här är lilla Elias också ett riktigt charmtroll med sina OTROLIGT blå ögon..

Ja sen hade vi ju så klart vårt eget bustroll med oss ner, som tror hanär en liten hund som kan sova var som helst.. Bus ungar..

Annars har vi gått om varandra här hemma med sjukdommar, Sebastian blev sjuk när vi kom hem från Småland, eller ja det började där nere..
Och han har varit frisk i ca 2 veckor nu och ja då har det blivit min tur, jag har fått huvudvärk en otrolig sådan som nu har börjat gå ner mot nacken och ryggen.. Det värker i stort sätt hela tiden, mollande värk, jobbigt som tusan, men ingen feber..
Var lite rädd för att det var influensan jag fått, men ännu har jag inte fått feber eller någon förskylnings symtom, så det är väl förhoppningsvis bara ett litet virus som hittat in tillmig och att det går över snart..

Annars springer jag runt i affärerna och letar klappar till
Julkalenderswappen som Mindi anordnar, ska bli sååå roligt att få vara med i år, men ojojoj vad svårt det är att hitta saker till den..

I dag ska jag i allafall ta mig ork och gå till frissan, jag tycker jag kan unna mig det fast jag är hemma och är sjuk, kanske mår jag bättre efter det, har tänkt klippa av mig hela peruken nästan, hihi.. Ja jag funderar på en kort frisyr nu, lätt att fixa men ändå lite stilfull.. Men jag vet inte om jag vågar när jag sitter i frisörstolen sen.. Nåja ni får väl se om jag vågar ta ett foto på mig efteråt..

Ha det gott nu och ta hand om varandra..

Kram Camilla

5 kommentarer:

Mindi sa...

Åh dina söta barn. :)

Känns som att dagarna springer ifrån en ocb jag hinner ingenting mer än att vara T R Ö T T ! ! !

Kanske vi kan planera in att ses på jullovet vännen? Vore super duper roligt!!!!

Stor kram
M I N D I

Fembarnsmamma och student sa...

Hej! Oj vad fin stolen var :) Kul att du följer min blogg. Jag följer din med. Vad gör ni på lovet? Lediga? Kram Maria

cloudberrie sa...

Å de är så sööö öta båda dina, kan inte låta bli att vara stört förtjust i P! Men Liam är gullig han med :)

Vad ROLIGT att du är med i swappen. Det ska bli så spännade!

Åter igen, TACK snälla Camilla för saken i brevlådan, jag blev så glad och du gjorde verkligen min dag. Du har ett hjärta av guld!!

Jag har en liten sak till dej, om du vill, du får avstå så klart! Kika in hos mej...

Ha en riktigt fin dag i solen!
Kramar från Eva

Mammamuh sa...

Kikar in eftersom jag också är med i swappen

http://mammamuh.blogg.se är mitt tillhåll

Junitjej sa...

Krya på dig!
Din blogg är toppenfin!