söndag, mars 04, 2007

Liten uppdate bara !!

Hej Vänner !!

Tänkte bara skriva en liten uppdate..
Kommer inte alls bli många rader..

Här har det varit en lugn helg, igår lördag hade vi en liten städ dag
då syrrans unge skulle komma förbi och lämna en påse med MASSA kläder som hon köpt till den lille i magen.. Massa unisex kläder.. Så skoj att få och se..
Syrrans tjej hade varit här uppe (från Småland) med sin kille och dom hade gått och sett Lena PH och Orups show, på China sen luxade dom till det med ett boende på hotell.. Skönt..
Nåja dom kom förbi en stund innan dom for tillbaka till Småländska skogarna igen..
Så skoj att se dom åtmindstonde en stund innan dom for..

Efter det for jag iväg och handlade lite, det blev lite gott till kvällen och sen det behövliga som mjölk och sånt med..
Vi gjorde en köttfärspaj till middag.. Sen tittade vi på melodifestivalen, som inte gick som vi trodde, men men man kan inte alltid få som man vill..

I dag har jag rätt ont i magen, vet inte om det är krabaten som tränger sig mer och mer ner i bäckenet eller vad, men varje gång jag går och står så känns det vill jag säga..
Det känns som att den vill ut mer och mer.. Men det är inga värkar i alla fall.. Men ont i rygg, lår och bäckene det har jag vill jag lova..
Hoppas bara att det lugnar ner sig snart för Patricia har sin plask och lek i dag som vi inte vill missa igen, har nu missat 2 av 4 gånger, men men det ska nog gå över snart, får lägga mig och vila en stund innan det är dags att gå till badhuset..

Nåja i morgon har jag tänkt att ta fram Patricias galma kläder och se om det är något man kan använda sig av som passar till båda könen..

En liten fråga har jag till er som kikar in här:
Kan ni inte komma med lite förslag på namn både pojk och flick namn..
Skriv antingen i comments eller i gästboken..
Vore skoj om ni kunde komma med lite fina men ack ej så jätte vanliga namn,
Vill ha lite förslag att komma med till gubben som bara har ett namn i huvudet och det är sitt eget, hihi...

Kramis på er nu och ta hand om er mina vänner..

5 kommentarer:

cloudberrie sa...

Vad spännade med nya kläder till krabaten och så mysigt att leta igenom Patricias gamla baby saker!

Baby namn, kul!
Jag älskar att spåna med namn. Sen beror det så klart på vad man vill ha. Ska dte vara liknande stora systers? Samma bokstav? lika många bokstäver? etc. Men jag öser ur mej några förslag utan tanke på detta.

Killnamnn:
Elliot, Adrian, Vincent, Zander, Elvin, Emrik, Julian, Julius, Aron, Melvin, Sander, Theodor, Caspar, Arvid, William, Wilmer, Gibson, Norton, Morris, Texas, Gabriel, Noel, August, Tristan, Adrian, Milton, Paulus, Hjalmar, Gilbert, Fabian, Bernard, Per

Tjejnamn:
Iris, Pauline, Thindra, Nova, Saga, Cornelia, Angelina, Irma, Norah, Aurora, Siri, Malva, Livia, Esther, Filippa, Thyra, Thea, Mathilde, Nicoline, Vendela, Yrsa,
Belinda, Wilhelmine, Eveline, Fredrica, Henrietta, Dorothea, Isolde, Julietta, Kimberly, Leonora, Melinda, Michaela, Smilla

Det var några jag kom på. Jag har ett "handikapp", eller det har ju du med= jobbet. Som gör att vissa namn bara inte går... det är sååå förknippade med den personen.

Stooooor KRAM från Eva Elisabeth mamma till Moa Matilda & Alva Victoria ;)

cloudberrie sa...

Thehrna och jag satt och spånade vid frukosten på lite mer namn till er. Så jag satt precis och skrev ner dem när din kommentar till min blogg "ramlade in". Vi ska på Dundret om en stund, men det var -21 när vi klev upp. Så vi väntar så solen får värma upp luften lite mer innan vi åker upp. Jag känner av i halsen och vill inte bli sjuk nu när det är lov.
Kika in här får du se vad vackert det är idag:
http://www.dundret.se/swedish_static.asp och så klickar du på webcamera.

Åter till namn, här kommer en till lista med namn från oss:

Flicknamn:
Fabiola, Christabel, Beatrice, Fridolin, Alexia, Emmely, Bianca, Daniella, Paulin, Marcedes, Dorabella, Irmelin, Flora, Gabriella, Felicity, Roberta, Mickelina, Henrietta, Axelina, Felixina, Stefanie, Michelle, Frances, Joanne, Mikaella, Tamara, Zoe, Judith, Pollyanna, Isabel, Lynn, Mollie, Lisette, Ottilia, Lizzie, Hollie, Gillian, Hillary, Lydia, Hedda, Stella, Florence, Isabella, Violet, Ava, Haylie, Savanna, Fredrika, Tuva, Lea, Sienna, Lillie, Oskaria, Mina, Olga, Helga, Lava, Ester, Nova, Pauletta, Robertina, Moria, Antonia, Eleonora, Helmine, Irma, Leonore, Petronella, Pandora, Estelle, Alinn, Lilly, Nicola, Emiliana, Minna, Hedwig,

Pojknamn:
Mortimer, Randolph, Fergus, Hjalmar, Zebastian, Stellan, Marius, Oliver, Leonard, Justus, Nikodemus, Timoty, Julian, Vinston, Esbjörn, Joseph, Frej, Malte, Caspar, Valle, Sixten, Viggo, Leon, Assar, Didrik, Alvar, Eyvind, Bernard, Einar, August, Herman, Jeremias, Benjamin, Elija, Mille, Kingston, Greger, Pablo, Cornelius, Alexandro, Carlos, Dominic, Clarence, Elmer, Hektor, Isidor, Levi, Pascal, Salomon, Truls, Vilgot, Zack, Dorian, Emrik, Francesco, Gaston, Hamilton, Panos, Jordan, Hercules, Lancelot, Marcos, Leander, Mimer, Octavian, Moltas, Vidar, Melwin, Petrus, Månke, Paxton, Liam, Preston, Artur, Erwin, Conrad, Nore, Waldemar, Platon, Otis, Neo, Colin, Malkom, Norris, Robson, Adrian, Devin, Elvin, Frans,

Sen Googlade jag lite och hittade dessa sidor där det finns mer namn.
http://www.kanalen.org/namnarkivet/
http://www.names4yourbabies.com/svenska/babynames
http://www.babynames.com/
http://www.behindthename.com/usage.php

Soliga kramar från mej

ps. Felixina hette min mormor (Matilda) som andra namn eftersom hon var född på Felix dagen ;) lite små kul tycker jag.

Mindi sa...

Åh så många fina namn Cloudberrie har kommit på. :) Man blir ju nästan lite sugen pga namnen... ;D
Elliot tycker jag är så fint! Jag ville att vår LEO skulle heta det. :) Christabel som Cloudberrie skrev var fiiint! :)

Du, kan du maila mig? Jag har inte din adress då jag ju sitter med min gamla dator. Kan ju inte ens uppdatera bloggen... buhu.

Kram kram kram
M I N D I

cloudberrie sa...

Jag har DATTAT dej ;) läs min blogg

STOR KRAM

Anna-Lena sa...

Det med namn finns ju så många

Men Johannes är ett fint pojknamn.

Cornelia fint flicknamn.

Kram