torsdag, mars 15, 2007

Hej alla mina vänner !!

Hej alla mina goa vänner !!

Tänkte jag skulle uppdatera er lite om vad som händer här hemma om dagarna..

Men först måste jag bara få säga att WOW vilken vår vi fått.. Och fort kom den också..
Har länge tyckt att sommaren var den bästa årstiden på året, men nu när man ser och märker hur underbart myssigt det är med våren så har nog jag börjat ändra mina tankar lite.. OTROLIGT myssigt är det nu i alla fall..

Och som ni ser så har cykeln åkt fram och tänk vad stolt man kan vara som kommer ihåg hur man cyklar utan stödhjul även i år..
Här är vi på väg till dagis med ny ringklocka, ny korg fram, ny sadelsits , och ny vattenflaska. Allt som Morbröderna köpt till busan, som inte är ett dugg bortskämd av dom inte..

Annars händer det inte mycket här hemma om dagarna jag är så fruktans värt TRÖTT nu förtiden så jag har ingen direkt ork att göra något annat än det nödvändigaste..

För utom i går då jag bestämde mig efter 5 års tid(fy på mig) att det var dags att ta och duscha våran lilla buse här hemma.. Så sagt och gjort, på med koppel och hårdhandskarna (vilka inte behövdes så mycket) sen in med busen i badkaret och börja duscha och tvätta.. Efter mycket fräs och gnäll från både katt och hund (som inte gillade vad matte gjorde med kompisen) så insåg han tillslut att det faktiskt var rätt skönt tror jag..


Så här ser ni nu en blöt kisse som förbrillt försöker torka sig torr efter ett litet bad.. Jag försökte torka så gott jag kunde MEN han smet iväg och ville inte vara med längre..
Men en sak han jag lova att jag kommer inte vänta 5 år till tills nästa gång, då han nu efter att jag har borstat av honom det mesta av löspälsen som kom fram och klippt de tovor han fått har insett att han faktiskt blivit fin i pälsen och den mesta av mjället han hade har försvunnit.. Så även fast folk säger att en katt inte behöver duscha för att dom klarar sig så bra själva så kommer jag åtminstonde någora gånger /år duscha vår lille Nisse igen.. För fin det blev han. DET KAN JAG LOVA ER..

Ja sen är det väl dags för en liten mag bild igen..

pregnancy

Kan inte riktigt fatta att det bara är 25 dagar kvar nu innan den lilla krabaten är här.. Och jag hoppas verkligen INTE att jag går över tiden för det har jag absolur inte ork och lust till..
Fast jag tror inte det om jag ska lyssna på dom "lärda". Då Patricia kom 5 dagar tidigare än beräknat så kan denna också komma tidigare.. Och hellre tidigare än senare säger jag bara..

Nu är det dags att ta tag i det jag behöver göra här hemma innan det är dags för att åter hämta hem busan från dagis och åter gå till kvällsdisputen för att åter igen gå till sängs och ny dag gryr i morgon..

Så Kramis på er nu alla mina goa vänner och ta hand om er och era familjer..

6 kommentarer:

Maria sa...

Hej vännen! Bara 25 dagar??? Det går fort. Ställ in dig på att gå över så blir du inte så besviken om du gör det...Kram / Maria

Mindi sa...

Söte lille kissen då. :) Jag trodde det var vovven som blev duschad. ;) Vår långhåriga har fått åka in flera vändor i duschen då det ju fastnar både det ena och det andra i hans lååånga päls. ;) Pust!

Vilken underbar bild på Patricia med cykeln. Hon är söt som socker! Hoppas att vi kan träffas till sommaren för tjejerna vill jätte gärna det och även hennes mamma förståss. ;)

Åh tänk nu är det inte så lång tid kvar och sååååå mysigt det ska bli med en liten bäse. :) Jag längtar nog minst lika mycket som ni gör. ;) Ja nästan i alla fall...

DU ÄR BÄST!!!
Stor kram
M I N D I

cloudberrie sa...

Vilken sötis på cykeln!!!
Oj är det bara 25 dagar kvar! Vad tiden går fort. Nu vill jag inte vara pessemist här ;) men jag säger som maria, ställ in dej på att gå över så blir du inte besviken, för säkerhetsskull. Jag fick stora tjejen innan utsatt datum, men med den yngre dottern gick jag en vecka över tiden. Fy det var sååå trist! Jag var ju bombsäker på att få minst en vecka innan tiden tom ;)

SKÖT OM DEJ och ha en riktigt fin helg i vårsolen!

Stor kram från mej

mintid sa...

Vilken liten badkatt då ;). Sådant gillar dom inte. När jag var mindre hade vi en katt som fick ohyra, det är den enda gången jag har badat en katt o det var inte populärt. Behöver man verkligen bada katter? Jo det klart om dom är super duper smutsiga av en eller annan anledning.

Hopppas du mår bra och vad fin Patricia är med sin cykel! Härlig tid som ligger framför oss.

kram

netha sa...

Men skall man tvätta katter, hade jag ingen aning om.
Sicken fin mage, tänk vad tiden gått fort.
Och lilltjejen är så fin på sin rosa cykel med rosa cykelkorg.
Kramis

Mindi sa...

Kikar in för att se om det har hänt något. :) Hoppas att ni mår bra?

På tal om katter... vi har faktiskt aldrig badat några utav våra andra katter förutom vår långhåriga då det fastnat något i pälsen så duschar vi honom. Men annars brukar de ju sköta sånt själva. :)

Jag ska i väg och jobba kl 14 men jag känner mig inte alls pigg.... känner mig febrig i dag. :(

Kram kram