onsdag, maj 03, 2006

Nu äntligen verkar det fungera.. Jag har fösökt att få in bilder i bloggen och skriva lite om de senaste dagarna , typ Valborg och 1:a maj, men det har inte gått som sagt att få in några bilder och då har jag inte velat skriva heller, utan gett upp..
Men nu ÄNTLIGEN....

Kan ju börja med att berätta hur det gick med Patricia, för er som undrade..
Febern varade bara den natten vi varit och grillat, på Valborg hade hon ingen feber alls, utan var pigg som en mört..
Men på kvällen efter brasan och firandet då började hennes mage att leva ett eget liv, jag tror att vi har varit på toaletten var 3-4:e timme dygnet runt sedan valborg, men IDAG äntligen har magen varit helt ok, så nu kan hon gå till dagis i morgon igen. Hon har tjatat och tjatat om dagis varje dag sedan i fredags, och jag är lite trött på hennes tjat kan jag lova. Efter som hon kan gå till dagis kan jag fortsätta min arbetsträning i morgon som jag verkligen bävat för.. Men men jag får väl inte ge upp än som dom lärda säger.. Det kanske ger med sig..

Nå väl nu ska jag berätta lite om hur vi hade det på valborg och vad vi hittade på..
Som vanligt har vi aldrig något planerat långt i förväg med vare sig påsk, valborg eller andra stora helger, ja förutom julen då..
Men på morgonen bestämde vi (mina bröder och jag) att vi skulle grilla på balkongen och äta lite gott sedan gå ner till brasan som ligger bara 5 minuter från oss.. Så nära och skönt.. Sagt och gjort, vi åkte till MAXI för att inhandla vår mat och dryck.. Sedan hem och förbereda maten.. Vi bestämde oss för grillspett som vi då gjorde själva..



Det tog lite längre att grilla än vad vi tänkt oss, men vad gör det. Gott som tusan blev det..
Vi åt som sagt grill spett, gjorda av grytbitar, fläskfile, kycklingfile, Choritso, paprika, champinjoner, rödlök& tomater.. Sen marinerade vi dom i allround marinad, och glaserade dom med hickory glazer, eller vad det nu hette..
Till det hade vi Cesar Sallad med krutonger , cesar dressing & permasanost, samt Potatisgratäng med vitlök...
Till efterrätt blev det Vienetta glass och kaffe..
Ja jag kan lova att det var gott..

Efter middagen var det då dags att gå iväg ner till brasan för att träffa allt folk och se när dom tände den lilla brasan vi dom fixat på ängen..
Väl nere på ängen så träffade vi på massa kompisar till Patricia men även till mig. Det var skoj, några hade jag inte sett på ett tag, då är det alltid kul att träffas..

På ängen hade dom, försäljning av sockervad, popcorn, ballonger, korv och annat. Dom hade fiskdamm och chokladhjul, sen uppträde minifejmarna.. Kul att se men scenen var väldigt dålig gjort så man såg inte mycket men man hörde desto mer..

Sen måste jag ju berätta vem Patricia träffade och det gjorde ju hennes kväll till en toppen kväll..Hon träffade sin "pojkvän" Oliver.. Dom går på samma avdelning på dagis och dom har vuxit upp med varandra hans mamma och jag gick på samma föräldragrupp när domvar små, sen har vi umgåtts till och från i alla år.. Jättekul.. Men nu till Patricia och Oliver , dom är så söta tillsammans, tyvärr fick jag inte ta ett kort på dom tillsammans då blev dom blyga.. Men jag fick ett på Oliver somsynes här nere. Patricia ritar massa tekningar och skriver massa lappar till Oliver varje dag, och han säger att Patricia inte är hans kompis längre utan hans flickvän.. Så gulliga...



Hade tänkt att jag skulle berätta om vår resten av helgen också men nu gapar damen så mycket så jag ska ta och lägga henne så hon kommer upp i morgon för att gå till dagis..
Jag ska förhoppningsvis skriva mer i morgon ,
beroende på hur jag mår efter att jag jobbat mina timmar..
Men det kan ju vara bra att skriva av sig omhur dagen varit också..

Så ha det så bra nu så hörs vi snart igen..

Kram på er alla mina vänner..







5 kommentarer:

Julia sa...

Mums vad gott det såg ut med grillspett!! Det måste jag göra nästa gång vi grillar... Vad sött att Patricia har en pojkvän *fniss* så gulligt! Ber hon dig om att få gå och lägga sig? Det är ju helt fantastiskt!! Vad roligt att hon gillar sitt dagis så bra. Ha det bra Camilla!
Julia

Anonym sa...

Å MUMS vad gott det ser ut med grillspett! Där gav du mej en ide till middag idag.

Vad sött med pojkvän! Men hon är ju såååå go din dotter så det är inte konstigt att grabbarna tycker om henne.

Hoppas ni får en riktigt mysig och avkopplande helg! Tusen TACK än en gång för det söta "bokmärket" (för er som blir nyfiken, kika på min blogg) *lerpillemariskt*
Du är verkligen så otroligt omtänksam! Hoppas verkligen att vi kan ses i juli, det skulle vara såååå roligt!

Stor kram från Eva

netha sa...

Oh Camilla, din dotter är sååå söt.
Och jag beundrar dig som kämpar på så med din arbetsträning, jag fasar för min dag också. Den kommer väl inte än på ett tag, men snart så.
Och du de där grillspetten såg bara så mumsiga ut.
Kramar i massor.
netha

Mindi sa...

Såååå gulliga de är våra små med fästman och allt... eller hur? :)

Jätte söt hon är din tjej! Och maten ser bara sååå go ut! Vi grillade i kväll men det blev "bara" hamburgare. :)

Kram kram kram

mintid sa...

Åh vad söt hon var på kortet din Patricia. Så nöjd o harmonisk :).
Grillspett är gott!
kram