måndag, februari 20, 2006

En ny dag har passerat..

Jaha då har ännu en ny dag passerat och vad har jag gjort...
Idag har jag varit i Skärholmen och först lämnat tillbaka filmen på Toy´s R Us jag köpte i total onöda, vet inte vad jag tänkte när jag köpte den "Kalle och Chokladfabriken", jag hade ju redan beställt den genom Home. Och den kom i dag på posten.. Det roliga var att jag och Patricia var och köpte filmen i lördags, och när jag kom hem med filmen fanns det ingen film i fodralet, så jag åkte tillbaka i går söndag för att hämta ut filmen och tur att jag plomberade den för annars hade jag inte fått lämna tillbaka den alls.. För när jag väl kom hem så satt jag och tänkte att visst hade jag nog beställt den så jag var tvungen att gå in och kolla på deras hemsida och visst var fallet så, så det blev bara att åka tillbaka ännu en gång idag för att lämna tillbaka den. Jag fick även byta fjärrkontrollen jag köpte i går till tv:n vissa av knapparna fungerade inte, så jag vet inte men jag verkar inte ha tur med några av mina köp nu för tiden. Men jag gjorde lite roliga inköp i dag med, jag köpte färg på Panduro som jag ska ha när jag ska måla Patricias nya låda som vi köpte på IKEA i lördags.. Får väl ta ett foto sen när den är färdig så ni får se.. Ja om den blir bra så..


Sen har jag paketerat en massa saker jag sålt på Tradera, och vart på posten och skickat iväg dom med.. Ja inte alla då eftersom jag inte fått alla pengar en.. Men jag har tjänat en bra hacka den här gången tycker jag, hela 650 kr för ja egentligen ingenting.. Några böcker och några skor, tänk vad man kan tjäna en massa pengar egentligen..

När jag varit och hämtat Patricia från dagis ja då åkte vi till Willys för att handla hem lite mat, sen bar det av hemmåt och lagade Potatis med köttbullar, brunsås och lingonsås.. Mat som Patricia valt gott men kanske inte värsta gourmé maten, men vaddå det är ju faktiskt inte helg hela veckan lång.. Efter maten tog vi och bakade småfrallor, för att innan det blev sängdags för Patricia få äta en varm fralla med skinka och ost.. Mmm vad gott det var med lite thé och färska frallor till BB.. Vi fick till 15 st frallor men jag kan bara säga att det är svårt att låta bli att äta när dom är riktigt färska för vi har bara 8 st kvar.. Fy på oss, och då har vi ätit mat nästan precis innan också.. Nåja lite gott får man väl unna sig, det är ju inte varje dag..



Ja sen var det dags för pyjamas och sängen för Patricia, hon var så glad för mamma kom hem idag med ett nytt nattlinne, ett med Törnrosa på hennes absoluta favorit just nu, ja förutom my little pony..
Hann med att ta ett litet foto på busungen innan sängen kallade.. Ni må tro en jag hade en tjej här hemma som somnade hur snabbt som helst. Så skönt..


Nu är det dags för även mig att göra mig ordning för natten, en runda med hunden sen är det sängen som kalla..
Hoppas ni får en skön sömn nu allihop och ha det så gott så hoppas jag att jag ska hinna skriva något i morgon igen..


Kramis på er...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Smaskigt med lite nybakta frallor! Känner igen det där när det gäller filmer, ibland undrar jag varför jag köper filmer överhuvudtaget. Borde egentligen bara hyra dem. Gissa vilken favoritfilm lillfian har hemma, jo Pistvakt :)

Julia sa...

Hej Camilla!
Guuud vad gott med nybakade frallor, det har jag aldrig gjort. Du är så otroligt duktig tycker jag, har du nå goda recept på lut hemma? Jag älskar att baka och dina cookies är bland favoriterna :) Vad du är tokig, med filmen menar jag *fniss* har du inget att göra? Skojja bara... minnet är ju inte det bästa hela tiden.
//Julia

Mindi sa...

Åh så gott med eget bröd! Det är stor skillnad på köpebröd och det man bakar själv. Jag gillar att baka men just matbröd gör jag nästan aldrig. På tal om det... jag ska kolla upp gradantalet åt dig.

Kalle och Chokladfabriken... den filmen missade jag att avbeställa från Home men tur var väl det för tjejerna gillar den jätte mycket.

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam till en toppen vän!

mintid sa...

Så det kan gå med filmen ;-). Ja jag har med varit med i Home men valt att gå ur för dels glömmer man att tacka nej o så blir det ju sällan billigare med porto.
Kul att få så mycket sålt på tradera. Det gör ju att du kan köpa något du behöver eller vill ha.
Jag länkar gärna till dig på min sida om jag får?
Kram

Sandi sa...

Hellå :)
Guud så länge sedan jag var här!
Blir så glad av att se din lilla söta donna på bilderna, ha en bra kväll!
Kram Sandi

Anonym sa...

Mums vad gott det ser ut med frallorna!
Mina tjejer har fått en "ny" favorit nu som mellanmål, på tal om bakning, visseligen onyttigt, men efter en heldag i skidbackn är det kanske okej?! *ler*
nämligen "Fattiga Riddare" med rivna äpplen till.
Vad SÖT hon är din tjej!!!

Kramar från Eva