söndag, februari 05, 2006

Våran helg som passerat..Ja då har ännu en helg passerat och vad har vi hittat på då ??

Ja i lördags hade vi en lugn dag innan vi bestämmde oss för att åka till Skärholmen och kika runt lite, men jag kan ju säga att vi var absolut inte ensamma om den tanken , jag tror hela Stockholm hade tagit sig till Skärholmen samtidigt som vi.. Men det gick och inget hittade vi egentligen mer än billigt lördags godis och det var ju bra, för ojoj vad jag hade söt sug i går..
Till middag hade vi Grillade kyckling klubbor med ris och Currysås såå gott, Kyckling är Patricias favorit mat, hon kan äta hur mycket som helst.. Tror hon fick i sig 2 hela kuckling klubbor i går, helt otroligt för en 4 ½ åring..
På kvällen kikade vi på "En prinssessas dagbok" och lite på "På Spåret".. Tog det lungt med lite godis framför tv:n.

Sedan i dag då, ja då hade vi beställt biobiljetter till "Lilla Kycklingen " så när kl var 12.00 åkte vi hemifrån för att ta oss till Heron city och lösa ut våra biljetter, tur att jag hade förbokat kan jag säga det var smock fullt på bion när den började.. Vi fick det bästa tycker jag, mitten i mitten..


Medans vi väntade på filmen så gick vi runt i spelhallen och där fick Trissa ta sig en liten ridtur på hästen..


Något som hon gillade väldigt mycket.. En liten tur in i självaste spelhallen tog vi oss också,där försökte hon sig på att köra lite lastbil..

Sen närmade sig kl 13.15 och det blev dags att ta sig till biosalongen men inna dess var det ju lite inhandling av snacks som gällde.. Coca Cola och Beacon chips mm vad gott.. Sen in i salongen och vänta på att filmen skulle börja..

Här sitter en förväntas full tjej och väntar på att filmen ska börja. Och filmen då: Jo visst var den skoj, men lite läskig allt, hela himlen skulle ju ramla in. Men jag skratta och hade skoj faktiskt hela filmen igenom, kan varmt rekomendera den till alla..

Nu ska jag ta och slänga lill tjejen i badet för det är dags för dagis i morgon igen och sängen kallar SNART.. Själv ska jag nog hålla mig hemma i morgonför att kyrera den sista biten av förskylningen jag lidit av hela veckan så jag tar inget besök till jobbet i morgon i alla fall, vi får se hur det blir på tisdag.. Ha det gott nu så hörs vi snart igen.. Avslutar med en liten bild på familjen skummis, ta hand om er och Kramis..


4 kommentarer:

Annika sa...

Älskar bilden på hela familjen, synd att hunden gav wo :)Barnen tjatar också om att se på bio, hoppas kunna göra det nästa helg. Men då måste de ju också välja vilken de ska se på...

Mindi sa...

Ni är ju bara för söta vännen. Är det samma mössa eller har ni en varsin? :) Vad gör man i Skärholmen? Berätta för en som bor på landet??? ;) Är de fint där, mysigt att strosa runt eller?

Söta bilder på din tjej!

Kram kram!

cloudberrie sa...

Vad fina foton! Och det med era alla är ju sååå coolt! *ler*

Kramis

Mindi sa...

Önskar dig en alldeles alldeles jätte mysig alla hjärtans dag!

Stor kram från mig!