måndag, januari 23, 2006

Våra dagar..

Ja ha då har det gått ytterligare en tid sedan jag skrev.
Jag bara längtar tills jag får i ordning på en egen data till mig, gubben tar ju hand om våran hela kvällarna så jag får passa på och sitta när han inte är här.
Vad har vi hittat på då..

Förra gången jag skrev så visste vi inte vad vi skulle hitta på men tillslut bestämde vi oss för att ta en tur till skridsko banan och Patricia fick åka en sväng igen.. Hon fullkomligen ÄLSKAR att åka skridskor.. Undar om hon kommer bli som jag när jag var liten en liten isprinsessa.. Jag kunde åka flera gånger per dag, hem och värmafötterna en stund sedan ut igen..

Nåja efter vi varit ute en stund så begav vi oss till McDonalds för middag..

Var såå skönt att slippa fixa med maten den dagen..

Jag har fått stille stånd i huvudet på vad man ska hitta på till middag varje dag..
Så nu har jag bestämt mig för att göra i ordning en mat lista visst vi kanske inte kommer följa den från punkt till pricka, men det kommer att vara ett hjälp medel såna dagar då fantasin tryter..
Så om ni har förslag på några goda och lätta maträtter skicka de till mig..
Jag är evigt tacksam för alla förslag som kommer ...

Så veckan har gått förbi och inte gjorde vi mycket den tiden inte..
Det var dagis och besök hos kompisar, jag till både läkaren och psykologen.
Skulle tagit mig förbi jobbet också flera gånger var det bestämmt, men ibland så sätter ångesten in och jag hittar en massa annat som kommer "före", är nog väldigt rädd för mina ångest attacker som kommer, men men det är det jag måste övervinna.. Så den här veckan SKA jag dit åtmindstonde 2 gånger..

Ja sen har jag nu äntligen lagt ut lite på Tradera, men oj vad det finns massa mer jag ska ut med, tar nog lite i taget, annars blir det jobbigt..

Senkom helgen igen och vad skulle hittas på den här gången då??
Ja snön föll som bara den och storm var det på Lördagen, så ut i det gick vi helst inte, ja inte mer än ut med hunden och sen till affären.. Så det blev en dag hemma framför tv: och mös tillsammans..

Söndagen ja då var vi ut i 2 timmar och åkte pulka Patricia och jag tillsammans, men först hade vi fått vara ute i 45 minuter innan det och jaga hund.. Efter att vi tog vår morgon promis så fick han springa lös lite i skogen och vad hittade inte han om ett rådjur som han drog efter..
Visst han kom tillbaka efter ca 5 minuter men närjag skulle ta tag i honom igen ja då drog han igen.. Så nu är det inkallning som ska tränas med honom... Fyy säger jag vad busig han var..

Efter pulka åkningen ja då var det dags för middag och sedan mys framför tv:n och Landet Narnia, från 1979.. Men cola och ostbågar.. Så skoj att se, en del mindes jag men inte allt,men oj vilken nostalgi...

Ja sen var det väl dags för badet för Patricia och sen i säng tidigt för dagis stod på planeringen nästa dag..

Här har hon sällskap av hela gänget i vår säng... Undar vart vi ska få plats.. Men men som mamma alltid sa : Finns det hjärte rum finns det stjärte rum..

Ha nu en toppen dag allihop och ta hand om er..


4 kommentarer:

cloudberrie sa...

Nu "hittade" jag in till dej, vad skoj att se din fina blog! Jag sparade & länkar till dej med så jag kan återkomma, hoppas det är okej?
Vilken gosig katt du har! Jag ääääälskar katter men är super allergisk emot dem *snyft* annars hade jag haft ett helt gäng här hemma ;)
Sköt om dej!
Kram från Eva

cloudberrie sa...

Hej igen! Kika in på min blog, jag har "taggat" dej och "utmanar" dej med, om du har lust?! Kramis

webmosterhelene sa...

Hej vännen! Kikar in till dig för att se hur du har det :)

Kram gumman!

Karin sa...

Hej gumman! Hoppas ni mår bra!

Du är utmanad att komma in till mig och läsa om 5 av mina "fula" ovanor och lista upp 5 av dina :)

*stor kram*