söndag, juli 13, 2014

Sommaren ör här igen.. Och Äntligen lite nytt i bloggen..

Ja då har jag som vanligt haft en paus från bloggen, men nu är semestern här och jag har tid att åter uppta mitt bloggande.

Tänker inte göra ett så stort inlägg i dag mer än att jag tänkte visa ett litet axplock av bilder på vår start av semestern i Småland..
Vi har som vanligt fått lånat stugan i Kohagen en vecka i början av vår semester och det är alltid lika mysigt och roligt.. Barnen älskar att vara där och vi får hälsa på släkten där nere. 
I år blev det dop samtidigt som vi var där för lilla Maja Estelle. Vi tog oss även en tur till High Chaparall och sedan besökte vi Ölands Djurpark. Vi tog oss även till ett ställe i Oskarshamn som heter Dragskär där vi grillade och badade vid klipporna, en jättemysig plats som jag hoppas vi kommer besöka fler gånger..

Men nu är vi hemma igen och laddar om batterierna för på måndag bär det av till nästa semestermål och det är Danmark.. Där blir det till att besöka Legoland samtidigt som vi ska bo i Lalandia vid vattenparken. Ska bli spännande och roligt. Hoppas jag.. :-) 

Nu väntar sängen och batteriet är snart slut till datorn så det passar ju bra. 
Vi hörs snart igen och många kramar på er alla goa vänner :)

Inga kommentarer: