söndag, juni 03, 2012

Dags för bio.. Tigers Film vankas..

I dag var det då dags vinsten från Bambi skulle nu ge oss en dag på Biograf Skandia.
Jag, Sebastian och hans kompis Emir tog oss in till stan med pendeltåget, en rolig upplevelse bara det.


Vi tog oss till Drottninggatan till en av Stockholms äldsta biografer Skandia, själv måste jag säga att jag aldrig varit på den förr, men den var liten och väldigt trevlig.
Tigers Film var målet för dagen. En nypremiär av filmen så visst det är ingen superny film men skoj att få se den på bio. Det bästa av allt var att ingen av grabbarna sett en tidigare heller.

Insidan av biografen och alla människor som väntade spänt på att filmen skulle börja. Mycket folk var det men det var skoj..

Massa "godis" från Småfolket fick blev vi bjudna på ex: Majskrokar med smak av ost och örter, det blev en hit hos grabbarna, Bokstavs kakor och russin fick vi också vilket dom gillade, sen fick vi även en frukt smoodie som inte var någon hit hos dom, men men man kan inte gilla allt jämt..


Efter biobesöket fick killarna varsin goodie bag (ingen till mamma, buhu) Men killarna var desto gladare och tyckte det gjorde hela besöket. Hihi..


Efter bion blev det ett besök på det omtalade snabbmats stället Mcdonalds efter det blev det hemförd och 2 trötta killar satt och snacka hela vägen hem..


Detta var vad som fanns i goodie bagen.. En bok, 2 sim armringar, reflex, kakor, lite godis ja och massa reklam på olika bra att ha saker..

Så ni kan tro att Sebastian var glad över sin påse han fick med sig hem.
Nu är det dags för lite tv sen förbereda sig för åter en arbets vecka, konstig med dock en arbets vecka. Det blir 2 dagar sen ledigt 1 och sen åter 2 dagar till att arbeta.
Vi ska till och med ha Studiedag i morgon på jobbet så vi kommer inte ha några barn där så det blir ingen vanlig arbets dag inte.
Ja sen i morgon eftermiddag ska jag starta min gym träning ska bli spännande och roligt,
vet inte riktigt vad jag har att för vänta mig men det blir nog bra det med.
Får väl berätta om det i morgon när jag kommer hem.
Ha det gott nu alla goa vänner och ta hand om er.

Kramis på erInga kommentarer: