fredag, februari 19, 2010

Uppdatering, samt utflykt med Sebastian..

Här kommer en liten uppdatering av mitt förra inlägg.
Huvudvärken höll i sig och jag gick till läkarn, blev sjukskriven hela den här veckan, en massa prover togs och jag skulle vila, vila , vila sa han. Så det är vad jag försökt att göra.. I väg med ungarna till förskolan/ skolan sen hem och vila vila vila.. Ja så gott man kan när det kryper i fingrnarna att få ta tag i saker och ting här hemma. Men men jag har nog vilat rätt mycket ändå, för nu känns det lite bättre i huvudet och proverna visade ingenting så förmodligen var det stress IGEN som orsakade värken.. Så vila var vad jag behövde..
Nu är det dags för jobbet på måndag igen, Hoppas jag....

Sebastians tandläkar besök gick rätt bra, hon fick inte titta så mycket i munnen som hon skulle vilja, men det hon såg såg bra ut sa hon, alla tänder fanns på plats och inga större problem hittade hon.
Och efter tandläkar besöket har han börjat borsta sina tänder MYCKET bättre, han använder sig av en elektrisk tandborste och den gillar han starkt, så ja kanske slipper han få lika dåliga tänder som mamma sin..

Här om dagen efter att jag hämtat hem sin lille bus från förskolan tog jag med mig honom och Nixon ut på en liten prommenad, vi åkte först till vår badplats där vi brukar bada om sommrarna, där var sååå underbart fint nu med all snö som har kommit och solen som lös så fint så jag fotade lite under vår prommenad och vår lek i snön. Och här kommer lite av de bilder som jag fick till.. Inte det lättaste att fota när någon har ändrat i mina inställningar på kameran och jag får inte till dom ordentligt igen.. Men några foton blev det.
Mycket snö var det och Sebastian tycket det var jätteskoj att plumsa runt där.
Ja här brukar vi bada, kan inte fatta att vi står mitt i på bryggan och tar fotot. Det är bara snö snö och åter snö runt omkring.
En till som gillade att vara där var Nixon, han sprang runt runt och runt i snön och lekte som bara den.
Tills både han och Sebastian vart helt slut. Och Satte sig för att vila.

En underbar men kall stund hade vi där ute, sen hem och värma oss med lite varmchoklad.

Måste visa er ett annat litet roligt foto, på gubben och Nixon.
Han har satt upp hängmattan och tittar på tv, och vem kommer inte upp och gör honom sällskap då om inte voven..

Nåja nu ska jag ta och slänga mig i soffan för att vila, tills brorsan ringer och vi kanske ska ta en tur till Ikea innan det är dags att hämta barnen igen.
Jag hoppas ni alla får en trevlig helg med mycket mys tillsammans med era kära..

Kramis på er mina vänner.

6 kommentarer:

Mindi sa...

Så söta de är vovven och lilla Sebastian. :) Fast jag kan inte fatta att han har blivit så stor bara! Herregud det måste betyda att det snart är dags att träffas!!!! :)

Hi-hi... kul kort på sambon och Nixon i hängmattan. ;)

Var rädd om dig och hoppas att det går bra på jobbet i morgon!!!

Kram kram
M I N D I

Lillmonster sa...

Hoppas att vila gör det bättre. Är inte kul att ha så ont i huvudet. Vet exakt hur det är men det kan ju bara bli bättre.

Kram Kram

♥ cloudberrie ♥ sa...

Usch vad trist med huvudvärk! Håller tummarna att det går över snabbt igen.

Vad fina foton! Är det där vid badplatsen där jag tältade i somras? Ni har verkligen fått riktig vinter i år. Det ser nästan ut som att ni har mer snö än oss!

Vad mysigt med hängmatta :)

Var rädd om dej vännen!
KRAM från Eva

Mindi sa...

I dag har jag huvudvärk. :(((

Önskar dig och din familj en mysig helg. :) På lördag kommer Lili och Susie hit. ;)

Stor kram
M I N D I

Anonym sa...

GRATTIIIIIIIIIIIIS!!!!!!!!

Stor kram till dig i dag!

M I N D I

Anonym sa...

Nu är påskswapens blogg igång! Kika in här:
http://swappen.blogspot.com/
och anmäl dig innan 15 mars. Ja, jag vet att du redan sagt att du ska vara med, men nu blir det liksom lite mer bindande. Tidigare var det mer intresseanmälan...

Ha det gott!! Kram ScrapLinda