tisdag, augusti 18, 2009

Äntligen !!

Hej mina kära vänner !!

Det var som vanligt ett BRA TAG sedan jag skrev.. Men dagarna springer i väg och tiden med den.. Under semestern blev det inte mycket framför datorn och satt jag ja då fanns det ingen direkt blogg lust tyvärr..
Men nu när det är dags för vardag igen med arbete, skola och dagis så tänkte jag att jag skulle passa på och uppdatera er alla om ni saknat mig med vad vi har haft för oss under sommaren. Ja om ni är intresserade vill säga..
Jag har lagt ut bilderna på nätet så det är bara till att klicka på den av våra utflyckter ni vill kika på..
Det har hänt ganska mycket under sommaren, vi hade 5 veckor ledigt och en av veckorna åkte vi ner till syrran i Småland, sen for vi(jag med familj samt min kära vän Mia med familj) runt lite varstans här hem omkring, samt att vi tog en lite längre utflykt till Ljungsbro, efter tips och insperation från Mindi. Här nere följer nu länkarna till alla bilder så om ni är intresserade bara klicka på det ni vill se så bör ni komma dit..

Ölands Djurpark

Astrid Lindgren

Skansen

Ljungsbro

Gröna Lund

Nu ska jag försöka skriva lite oftare men jag lovar inget, dagarna springer ju och jag hinner fortfarande inte med. Men jag ska göra ett försök... Få se om jag hittar blogglusten i någon byrålåda här hemma då jag ska börja rensa ut en massa skräp och strunt här hemma nu..


Men först ska jag hoppa i säng för dagen, men först vill jag säga till alla er kära vänner..


Många kramar på er..4 kommentarer:

♥ cloudberrie ♥ sa...

Vad roligt att du är "tillbaka" och uppdaterat med en massa fina foton på dina gulliga barn! Vad stora de har blivit både dottern & sonen! Det är på barnen man ser att tiden faktiskt går, för själv är man ju typ "25" varje år ;)
KUL att även få se dej vännen! Vad mycket roligt ni har hittat på i sommar, förstår att ni är nöjda med sommaren. Hoppas skolstarten för dottern har gått bra och för er andra med att återvända till vardagen efter sommaren.

Sköt om dej nu & ha en toppenfin helg!

STOR kram från Eva

Mia sa...

Hej vännen.
Så pinsamt att se bilder på sig själv!!!!!

Men roligt har vi haft i sommar.

TACK vännen.

Mindi sa...

Så fina bilder du har lagt upp. Så skoj att få se er sommar! Och ingen träff har vi hunnit med... buhu! Men vi hinner ju ännu allt behöver ju inte ske på sommaren. Vad gör ni i höst???? ;)

Kram
M I N D I

Fotograferande, filsoferande fembarnsmamma sa...

Hej Camilla! Fina ni är allihop! Jobabr du på förskolan igen? Det gör jag och jag är så trött jämt...men kul är det. Kram Maria