tisdag, februari 24, 2009

GRATTIS till Förlovningen !

Ja grattis äntligen får man väl säga till förlovningen mellan Kronprinsessan Viktoria och Daniel.


(bilden är från aftonbladet)

Vad man tycker är ju delade meningar, är det rätt att hon gifter sig med en "icke" kunglig man utan en man av folket som tidingarna skriver eller ska hon gå efter kungligtblod, eller adelsman?

Jag kan bara säga min mening, och det är att kärleken ska segra i första hand OM så är att han är kunglig eller ej har inte med saken att göra tycker jag.
Att regeringen ska ge sitt samtycker tycker jag är knasigt, och att det har gått så många år är både bra och dåligt, dom har ju verkligten lärt känna varandra under denna tid och Daniel har ju fått jobba för sitt förtroende hos kungen och resten av folket, men äntligen har han blivit accepterad som en som kan bli en bra make för Kronprinsessan, han har ju inte fått vara med på mycket under den tiden han funnits vid hennes sida så som hennes födelse dagar m.m.

Skriv gäran vad ni tycker om den här frågan alltid skoj att höra vad andra tycker.
Ha nu en bra dag/kväll.. Och åter igen Grattis till det blivande brudparet.

Kramis Camilla

3 kommentarer:

cloudberrie sa...

Jag tycker att kärleken är viktigast. Jag är glad att de äntligen förlovade sig! Men sen tycker jag att kungafamiljen är lite förlegat. Visst är det fint med Kungar, Drottningar, prinsessor etc men de fyller ingen funktion. Så jag tycker de borde få ha mer synpunkter och åsikter.

KRAM från Eva

Fembarnsmamma och student sa...

Hej! Kul att se alla bilder! Skönt att ni är friska igen. Ha nu en TREVLIG helg!! Kram Maria

Mindi sa...

Roligt och ÄNTLIGEN! :)
Sen tycker jag också som dig och jag tycker också att det där känns lite "gammalt" och att det inte är så viktigt längre, inte så många som verkar bry sig längre utan mer att "vi tror på kärleken istället". :) Härligt!!!

Kram kram