måndag, februari 23, 2009

Ännu en tid som passerat..

Ja som vanligt har tiden sprungit iväg och vi med den så i dag tänkte jag uppdatera er lite med en bildkavalkad om vad vi har gjort den gågna tiden.

Kan ju börja med att berätta att vi har varit sjuka igen och när vi är sjuka(då menar jag lille "bastian") så kan han somna när och vart som helst, som här på mammas mage i soffan.. Vi har varit sjukskrivna i nästan 2 veckor då han åter igen fick luftvägsinfektion, och denna gång fick vi klara oss utan pencillin då det inte verkar ta på honom..

Under tiden vi varit hemma så har vi haft myspys framför melodifestivalen och massa gott gott se bara vad mysigt dom har tillsammans (emellanåt) syskonen tillsammans.

Undertiden vi var hemma ja då passade mamma på att tvätta i tvättstugan och innan man kommer dit ska alla kläder på och är man envis finsk liten kille ja då ska man fixa allt själv..

Men efter lite hjälp från mamma så fick vi på allt och ut kom vi.

Emellan tvättmaskinerna och torkningen så gick vi till lekplatsen och lekte, för även om man är sjuk så orkar man leka.. En stund åtmindstonde.

Sen kom ytterliggare en helg och det var Barnjippo i centrum och det kan vi ju inte missa, här har "Bastians" favorti Rorri kommit på besök, kan ni fatta vad glad han var när han fick se honom i verkligheten, "tyvärr" fick man ju inte röra men titta kunde man och det var nog tillrcäkligt det med.

Ja syrran var ju med på ett hörn hon också.. Här sitter hon fint på plats för att bli målad i ansiktet tillsammans med sin klasskompis, samt grannens barn.

Efter målningen så träffade vi på Store Chris också för er som inte vet vem det är så är han mekanikern till Rorri (bilen). Visst blev domsöta fjärilar i ansiktet?

På kvällen var det hemma gjort pizza på menyn, receptet hämtade vi på CamillaK´s sida och ideén av Mindi som hade gjort det i veckan hon med.. Så här får dom fixa sina egna pizzor tjejerna.


Och nog blev dom lyckade och glada för det inte är det ofta det blir hembakta pizzor i det här huset inte. Menjag kan säga så mycket att det KOMMER blir många fler gånger nu efter denna gång då detta recept var super gott och enkelt..

Ja sen har veckorna passerat och i dag var det åter dags för arbete och barnen till dagis /skola, även då vi denna vecka här i stockholm har sportlov så blir det tyvärr inget sportlovs ledigt för barnen här hemma då jag redan varit hemma så pass länge med Sebastian.
Men Patricia ska följa med mig till jobbet på onsdag och kanske kanske hitta på något med morbror på torsdag. Men så är det väl när man jobbar, förhoppningsvis blir det lite roligt på fritids den här veckan.

Vi fick ju i allafall snö till sportlovet och det tycker jag var roligt för barnen.. Nu får vi väl bara se hur länge den ligger kvar.
Nu ska jag nog hoppa i säng för det är dags för en ny arbetsdag i morgon igen..

Många Kramar på er mina kära vänner..

2 kommentarer:

Mindi sa...

Men dina små barn då.... de växer och växer!!! Vi måste försöka att ses snart vännen!!!!

Vad kul att du också testade pizza receptet! De blev goda!!! Ibland har man verkligen idétorka och då är det så bra att kunna leta lite på nätet. :) Hur gjorde man förr??? ;)

Jätte fina bilder!!!

Stor kram
M I N D I pindi

cloudberrie sa...

De är så söta dina barn!
Kul att få se foton från vad ni har hittat på senaste tiden.

STOR KRAM från Eva