lördag, november 29, 2008

Första advent !!

Ja i dag är det första advent och jag har redan hunnit med att tvätta i tvättstugan, städat och bakat lussekatter vi ska ha adventsfika här lite senasre i dag med min kompis Mia och hennes barn kommer över..

Skulle ha uppdaterat bloggen i går men då la vår dator av och juha fick sitta med den hela dagen och fixa och trixa, och tillslut kom han på att det måste vara strömagregatet som gått helt och hållet. Så till Media mark och köpa ett nytt, SÅÅÅ roligt nu till jul då det absolut inte behövs en massa annat här hemma..

Tänkte visa er våra fina paket korgar, som väntar på oss att bli öppnade..
Ena är till mig från julswappen och det andra är Patricias..
Sen måste vi ju visa vad vi hade på besök för ett par dagar sedan..
Farmors lilla vove..

Visst är den otroligt söt...


Det är en blandning av chiwawa och papillon 8 veckor gammal. Sebastian var jätteförsiktig med honom och Nixon han var nästan rädd för honom, så roligt så att se..
Nu ska jag springa i väg en snabbis innan fika gästerna kommer så ja jag återkommer i morgon igen, och då med foton på mitt paket..

Kramis på er Camilla

3 kommentarer:

Wickans värld sa...

Hej! Nu är jag äntligen ute på en swaptitt hos alla glada swappare!!

Maritha sa...

1:a advent brukar vara på söndagar... det är det väl hos er med? hihi
Här har vi haft middag med nästan hela familjen. Det var bara Daniel, Johanna och Liam som saknades, men de var i Linköping och hälsade på Johannas bror med familj så de hade nog trevligt de med.
Vi åt kyckling potatis och sås....mums.
I morgon skall jag baka lussebullar, har tänkt göra det hela veckan men alla resor till Kalmar har ändrat på det. Krma Syrran!!

Vicki sa...

Inne och kikar i din blogg. Sätter ett litet tassavtryck att jag varit här.

Vicki