tisdag, oktober 16, 2007

Pappa är snäll !!

Vi har en jätte snäll pappa här hemma..

Pappa fick nämligen för sig att det var dags för lille Sebastian att få lite saker efter som syrran har fått så mycket nytt och fint under sina 6 åriga liv..
Så här om dagen bestämmde han eftersom han varit hemma och haft halsfluss nu i 2 veckor att han behövde komma ut lite och säger att vi ska ta en tur till Babyland.
Han ville bara kika lite.. Sa att han tänkte köpa en hoppgunga till Pajas..
Och sagt och gjort.. Vi for dit och pappa hittade en jättefin hoppgunga, titta bara:Men pappa nöjde sig inte med det.. Nej han gick vidare och kikade runt och hittade en ny vagn också jättefin och den gillar Sebbe jättemycket..

Ja sen fick han ny overall också, nu fattas bara en matchande mössa sen är grabben klar för vintern..

Men det är väl något mamma får hitta, för något ska väl jag också köpa till honom..

Måste hitta en ny jacka till storasyster också, så som hon växer, men vad svårt det är och veta om man ska ta en jacka och termobyxor eller om hon ska overall i år, Hon är ju 6 åring och går i skolan, vad är lättast?? Ska man ha overall då eller jacka??

Hjälp mig, snälla?? Berätta vad ni skulle/har köpt till era barn??

Ha det gått nu så hörs vi snart igen alla vänner !!

Många KRAMAR på er..

3 kommentarer:

mitt lilla moln... sa...

Men å så söt man kan vara i sin nya overall, med sin fina nya vagn och i sin hoppgunga! Vilken klippa till pappa!

Overall eller jacka-byxa, ja du, inte lätt! Mina töser har haft både eftersom det varit praktiskt att snabbt hoppa i overallen och komma först i matkön eller ut på rast ;) Samtidigt är det enkelt med att bara ha en jacka att dra på när man ska iväg med bilen eller på stan... så tja, jag vet inte om jag är till någon bra hjälp här ;)

Ha en fin vecka!
STOR KRAM

Mindi sa...

Men såååå söt!!!!
Lille gosisen då så söt man är!!!

Ja du..... mina har haft både och tills de var ca 6 år. I fjol köpte jag dock ingen overall till Alicia för första gången. Men då blev hon lite besviken för hon ville ju ändå ha en. ;) Så jag fyndade en jätte fin på TRADERA. :) Men den använde hon bara några få gånger och alla gånger här hemma. Hrm.... Men det är ju ändå praktiskt att ha ett byte. I skolan tycker nog barnen det är lättast med jacka och byxa. Just när de ska springa i väg till maten, gympan osv. Då räcker det med att bara sätta på sig jackan som man sen lätt bara slänger av sig... än att böka på/av med hela overallen. Men en overall hemma att leka i är nog rätt så mysigt?

kram kram

Fembarnsmamma och student sa...

Hej vännen! VILKEN UNDERBAR SÖTNOS! Kul att pappa köper fina saker. Jag tycker overall är bra upp till 8 har nog mina haft det sen har de haft en jacka med. Overall är smidigt att ta på på rasterna och så "glömmer" man inte termobyxorna,,,,

Kram Maria