torsdag, maj 31, 2007

baby growth


Hej mina vänner !!


Nu har det gått massa tid sedan jag skrev sist och jag vet att många har väntat och väntat på
att få se lite bilder på vår lille kille som vi har här hemma men tiden bara flyger iväg och jag hinner helt enkelt inte med.. Han har ju inte kommit in i några rutiner än utan sover, äter och är vaken när han själv känner för det.. Så det är väl därför det tar tid innan jag hamnar vid datan och kan sitta någon lång stund..

Sebastian har nu hunnit bli 7 veckor, tänk han blir 2 månader snart, det är inte klokt, vad tiden går..Han har hittat sina händer nu och vill hela tiden stoppa tummen i mun fast jag försöker förbrillt att han ska låta bli,vill inte ha en tummsugare här inte, jag försöker vara snabb med nappen i stället och än så länge verkar det gå bra.. Han har fått för sig att man inte kan sova på rygg utan så ska det skrikas och bråkas men så snart man läggs på magen , så är man knäpp tyst och somnar in själv utan mammas hjälp alls.. Så ja vad gör man?? Dom säger ju att barn ska sova på rygg för att hindra plötslig spädbarnsdöd, men han bara VÄGRAR.. Så här får vi ha extra koll hela tiden..

Patricia hon slutar på sitt dagis den 12 juni och ska börja skolan i augusti, kan inte fatta det heller,och i morgon är det skolbesök som står för dörren, ska bli så kul att få följa med henne och se hurhon kommer få det i nya skolan..Sen fyller hon 6 snart, den 24 juni kan inte fatta det heller.. Hjälp vart har min lilla flicka tagit vägen???Hon har tappat 4 tänder redan och är just nu tandlös i upp till, vi väntar in framtänderna,hon ser så gullig och rolig ut min lilla gumma..

I helgen som var var vi ner till min syster i Högsby (Småland) för att gå på syrrans minstings konfirmation,ja han har oxå blivit stor..Det var jättemyssigt att vara där, men helgen gick över för fort..Sebstian såg jag inte mycket av under helgen kan jag säga, ja han fick sova brevid mig på nätternadet var allt, sen slogs kusinerna om honom.. Så vila det fick jag lite..


Men nu har jag hunnit med att lägga upp en hel del bilder på Sebastian och Patricia så nu ÄNTLIGEN ska ni få se dom om ni vill..
För att inte sitta här och lägga upp alla så har jag lagt dom på en annansida så om ni klickar . HÄR

Sen har jag lagt upp en liten film på Sebastian när han "pratar" lite som ni kan se om ni klickar HÄR
Hoppas ni får en toppen dag för nu har jag inte tid att sitta mer,
men jag ville få in dessa saker innan det är dags för Sebbe att vakna igen.

Ska försöka få tid över lite oftare nu, speciellt nu när jag har lånat över brorsans bärbara så jag ska hinna med att sitta även om Sebastian är vaken..

Många Bamse Kramar på er mina kära vänner..

13 kommentarer:

♥ cloudberrie ♥ sa...

Å vad ROLIGT Camilla at få se alla fina foton!!! Vad söööööt han är din lilla guldklimp och vad han växer snabbt. Stora syster är såååååå fin hon med och även hon har blivit stor med uppgiften ;)Nu har du ingen liten tjej längre! Skoltjej, då ÄR man stor ;)

Jag förstår att du har annat som upptar din tid nu, självklart! Men din uppdatering är alltid lika efterlängtad så jag är överlycklig att få se glimtar från ditt liv.

SKÖT OM DEJ & familjen och ha en underbar helg!!!

Stooooooooor KRAM från Eva

Anonym sa...

Åh så många fina foton! Sååå söta tillsammans! :)

Mindi sa...

Sååååå fina de är dina små!!!!!
Jätte kul att se verkligen!!!
Ska visa tjejerna i morgon då blir de glada då de får se kort på sin kompis och hennes lillebror. :)
Vi måste snart träffas!!!!!

Tänk att hon ska börja skolan nu.... oh så fort det går!!!!! Blev det den skolan ni ville ha? Känner hon någon i klassen?

Stoooooor bästis kram
M I N D I

Mindi sa...

Inne och önskar min favvis Camilla en underbar helg!!!

Stooor kram
M I N D I

P.S Har jag berättat att vi kommer till huvudstaden nästa lördag? D.S

Mindi sa...

Lille gubben... jag förstår att det är varmt åt honom!
Jag satt ju ute i dag och jag blev alldeles RÖD.... jag brukar aldrig bli röd annars ( utan mer få färg direkt...hi-hi) så nog är solen stark.

Stoooor kram
M I N D I

Mindi sa...

Inne och kramas lite. :)

Hade varit såååå skoj att träffat er i helgen men vi tar det en annan gång för jag hoppas verkligen att vi ska komma i väg till huvudstaden en gång till i sommar. Och ni är alltid välkomna hit det vet du. :)

Kram kram

Mindi sa...

Var det ni som hade dop förresten???

♥ cloudberrie ♥ sa...

Men å vad SÖT din blogg är!!!!
mindi hon kan hon, vår goa vän!

Tänker på dej och hoppas du & familjen mår bra!

Stooooor KRAM från mej

♥ cloudberrie ♥ sa...

Ha en skön Midsommar & så hörs vi om några veckor!

Stor kram från Eva

netha sa...

Så fina kort, och oj vad lillkillen är gullig. Fast storasyster är ju så underbar med sitt underbara hår och busiga blick.
Njut och snusa bebis, för som du säger, det går fort.
Massor med sommarkramar.

Anonym sa...

Hej! kikar förbi! Och passar ju på att snoka eftere lite bilder på lille gossen. Jag vet inte om jag har gratulerat men jag gör det iaf :-) GRATTIS ! Önskar er alll lycka och välgång. Han är otroligt söt. Och jag får ju bara se sånt på foto *ler* annars kan jag bli smittad av bebbe virus och få infall säger fästmannen. *s*


Kram Anna-Lena

Anonym sa...

Fina foton på barnen! Vilken snygg layout du har på din blogg :)

mintid sa...

Så fint du har fått det här :)
Vad söta dom är båda två dina små barn.

Kram