måndag, april 02, 2007

Oj, snart 2 barns mamma !!!

Hej alla mina goa vänner !!

Ja nu ni är det inte långt kvar.. (Hoppas jag)..
Innan jag har liten här.. Bara 7 dagar.. Så jag tänkte att detta blir nog mitt sista inlägg här på bloggen på ett tag nu. Åtmindstonde tills liten kommit.. För just nu är jag såååå slut i både kropp och själ då man bara går och väntar och väntar innan det dags.. Sover som en kratta och vaknar 100 gånger varje natt (känns det som) och är kissnödig , törstig och ja att bara kroppen domnat bort och man kan inte ligga ner längre.. Så det tar på en, men jag är ju inte ensam, det är ju så för alla oss "Gravida"..

Så nu längtar jag bara tills det är dags. Så jag kanske får en annan sorts energi till att det "roliga"..

Tänkte jag skulle visa er en sista magbild också om ni vill se:


pregnancy

Så ja som ni ser har magen tagit ordentlig fart nu och set känns snart som om den ska "sprängas".. Vilket jag hoppas, eller åtmindstonde så att den ska försvinna snart..
Annars lever livet vidare här hemma, jag "boar" som alla kallar det, fixar och donar med sängar och skötbord, flyttar om i garderober och tvättar kläder och städar.. Allt för att det ska vara så lite som möjligt kvar när bebis kommer..

Ville visa ett par bilder på familjen här hemma också.. Om ni nu är intresserade..

Så här sött såg det ut i lördags kväll när jag kikat färdigt på mitt program på tv:n och jag tänkte gå och lägga mig.. Båda mina sötnosar hade somnat med lampan på och tv:n i sovrummet på högvolym, fattar inte hur dom kunde somna till det, men söta var dom.. Eller?? Sen har vi bus Nixon som ligger och kollar in matte när hon sitter och plinkar på datan och undrar när det blir hans tur att få leka.. Sötnosen där..

ÅÅÅ Just nu är det ett hej dundrans liv i magen kan jag lova. tror det är lite trångt när jag sitter här lite hop sjunken framför datan.. Undra om h*n vill ut snart eller ej..

Så jag ger nog upp för den här gången.. Och för er nyfikna så kommer jag meddela Mindi direkt liten kommit och jag hoppas hon då meddelar vidare till er som vill veta.. Men det tror jag nog..

Så tills vi hörs igen..

MASSA BAMSE KRAMAR PÅ ER OCH GLAD PÅSK !!!!

Er vän Camilla

4 kommentarer:

En helt vanlig tjej sa...

Är här inne och kikar lite efter att jag har varit inne hos min vän MINDI och hittade din länk.

Oj vad kul... det väntas smått där hemma ! Lycka till säger jag !!!

Kram Kram

Maria sa...

Hej vännen! Åh bara 7 dagar! Minns som igår när jag satt med min jätte mage och bara VÄNTADE. MEn nu är prinsen snart 4 månader. Håller tummarna för att allt går bra!!! Kram på dig!!!

Mindi sa...

Åh åh åh.... jag är så nyfiken!

Du hör av dig bums va? :)

Stor kram
M I N D I

cloudberrie sa...

Nämen ååååå nu ÄR det dags!!! Jag är så nyfiken på vem som kommer och jag håller tummarna att den kommer i morgon (skärtorsdag) samma dag som... ;)

SKÖT OM DEJ!!!!!!
Håller tummar å tår!
Stoooooor KRAM från Eva