lördag, juni 10, 2006

Tänk vad fort tiden går ibland.. Det är redan en lördags som passerat igen.
Den här helgen har faktiskt lite planerat som i dag då var vi i väg till Toy's R Us och kika på lite saker till Patricias kalas.
Tänk att hon snart fyller 5 år, helt OTROLIGT..
Vi ska ha kalas här hemma den 25/6, barnkalas blir det då.. Sen vet jag inte om vi ska ha kalas för släkten den dagen hon fyller (24/6) eller om jag ska ha det veckan efter.. Det är ju midsommar helg också så jag vet inte om folk är hemma eller ej.. Men men det finns tid kvar att tänka än.. Lite jobbigt bara att man måste tänka på allt sånt i bland.. Har i alla fall skickat in en bild till lokaltidningen på henne.. Så hon får sig lite gratulationer där.. Funderar på hur jag ska göra med tårtan, om jag ska beställa hennes favorit tårta (Prinsesstårta) eller om jag ska baka själv. Har i alla fall bestämt att jag ska beställa en bild på henne och ha mitt på tårtan. Så om jag beställer en Prinsess tårta från bagarn måste han lämna tomt uppe, jaja vi får se.. Jag kan i alla fall inte baka prinsesstårta själv så vi får se.. Patricia får bestämma..

Men innan vi for till Toys R us så hittade jag en loftsäng på Blocket jag var tvungen att ringa på och visst fanns den kvar så den for vi och köpte.. Hon har tjatat i år på en loftsäng och nu hittade jag en för 300 kr och det tyckte jag var taget, så det blev en liten för tidig födelsedags present det.. För inte köper jag en ny när jag inte vet om och hur länge hon kommer sova i den.. Men jag kan lova den såg helt ny ut..
I morgon ska vi i alla fall till Gröna Lund.. Patricia har varit så duktig och vunnit 4 biljetter till Gröna Lund, det är entré och åkband för 4 personer, helt perfekt.. Så i morgon kl 9.30 åker vi hemifrån för att vara på Grönan runt 10. Det är speciellt för McDonals vänner, ja dom som vann biljetterna mellan 10-12 sen får allmänheten också komma, men det kommer vara uppträdanden och Ronald McDonald kommer att vara där och massa annat skoj.. Jag ska komma i håg kameran, jag lovar...

Photobucket - Video and Image Hosting

Vad har vi annars haft för oss?? Vi har varit på kalas Nellie fyllde 8 år.. Så Patricia var ju tvungen att bli lite fin i håret tyckte hon .. Så hon fick sova med 12 st flätor en natt och vips så blev det jätte lockigt och fint...

Photobucket - Video and Image Hosting
Å så här söt var hon när hon fick sin lilla prinsesskrona på sig på kalaset..
Nu ska jag hoppa in i duschen sen är det sängen som kallar så man orkar upp i morgon och inte kommer försent till Gröna Lund, man kan ju missa massa skoj..
Ni får ha det så trevligt och njut av solen som äntligen har kommit...
Massa bamse kramar på er mina vänner..

1 kommentar:

Mindi sa...

Sååå söt liten tjej du har där hemma. SÅ gullig!!!!
Vilken tur hon hade som vann biljetterna. Det hade mina tjejer älskat att gå på. Vi ska försöka att ta oss dit en dag i sommar. Kanske vi ses där? ;)

Kram kram