fredag, maj 12, 2006

Fredag.

Hej mina söta vänner..
Det var nu ett par dagar sedan jag skrev här som vanligt..

Men men det blir så ibland..
Jag har denna vecka jobbat 3 dagar sedan var jag hemma torsdag och fredag pga min ångest..
Jag bara säger det fy bubblan vad den ska hålla på..
I onsdag när jag var mina 2 timmar på jobbet så fick jag 3 st ångest attacker där, hittintills har jag faktiskt sluppit ha dom just påjobbet utan dom har kommit antingen på vägen hem eller närjag väl är hemma i min lugna vrå.. Men nu tycker jag bara att det blir fler och fler och värre och värre, jag vetinte riktigt vad jag ska göra..
Så i onsdags fick jag lov att gå hem lite tidigare, eller ja 15 minuter rättare sagt för att hinna med bussen och ta mig hem så fort som möjligt. Väl hemma slocknade jag av bara utmattning och sov till kl 15.00 då jag skulle hämtat Patricia på dagis, så jag blev lite försenad men det får dom tame tusan ta.. Sen på torsdagen ringde jag jobbet ochsa att jag inte kom sen försökte jag få tag på min handläggare på FK men han verkar vara sombort blåst, varje gång jag ringt såhar han varit borta ochjag fått prata med någon annan som inte vet något om min situation.. Så det är så kul så.. Typiskt FK.. Har faktiskt inte haft några problem med dom under min tid som sjukskriven förens nu när jag ska börja arbetsträna och behöver ha tag på dom mer och mer.. Men det är väl som det ska vara, eller hur..

Idag hade Patricias dagis planeringsdag och då fick ju hon vara hemma med lilla mamma, annars hade hon fått följa medmig de 2 timmar jag skulle ha jobbat, så vi har städat, begravt fisken som dog tömde även akvariet och sen bakade vi muffins, så hon fick ta med sig ut till sin kompis som hon var ute och lekte med en stund. Sen for vi till affären med mina bröder..

Nu ligger hon i badet och längtar till badstranden, hihi. Hon fick ta fram badringen och bada med och då började tjatet om bada vid badstranden och simma.. Hon är lite tokig min dotter ibland kan jag lova.. Men bada det är något hon bara älskar.. VI har ju ett inomhus bad somligger bara 5 minuter i från oss (gång avståndet) men tyvärr är vi där allt för sällan inte vet jag varför men det blir bara inte av.. Fast nu har jag lovat henne att vi ska börja gå dit 1 gång i veckan och det ska väl räcka för lilla damen tror ni inte det?
Det är ganska myssigt där för på sommaren då har dom dörrarna öppna så man kan gå in och bada sen ut och sola sig.. Ska försöka ta lite foton nästa gång vi går dit, om dom har dörrarna öppna..

I helgen har vi faktiskt inte planerat någon ting, kanske blir det grillning vid sjön igen, strömmingen har ju kommit säger dom lärda och gubben och brorsan vill ut och fånga en massa, så vi får väl se.. En sak är i alla fall säkert att jag ska dammsuga bilen ,den är alldeles för skitig just nu känns det som.. Sen ska jag till Alby planen och kika på mitt gamla softboll lag för att se om dom håller måttet fortfarande..
Annars vet jag inte vad somhänder i helgen, jag hoppas bara att vädret är fint och soligt, men det är väl ingen risk , för dom har ju lovat regni helgen.. Jag hoppas bara att det i sådana fall kommer på kvällen och inte på dagen..

Som sagt så är ju min dotter lite tokig ibland, hon råkade hitta våran påse med jultomtekläderna i och hon satte på sig dom (mitt i maj). Så jag vr ju tvungen att ta ett litet foto av henne när hon hade de underbart fina dräkten på sig..

Nu ska jag ta och fota lite och sätta ut på Tradera ni kan ju gå in och kika sen efter helgen om ni är intresserade..

Men ha nu en toppen helg allihop så hoppas jag att vi hörs och syns snart igen..

Massa Bamse kramar

er vän *Camilla*

6 kommentarer:

Mindi sa...

Vilka fina kort på din sessa. :)
Hon är så söt!
Hittade ni några skor? Stora tjejen är såååå stolt över dem och de är ju så fina med den lilla klacken på. Lilla tjejen vill verkligen också ha sånna men hon har 28 och de finns bara från 31. Så tyvärr....

Vad hemskt med din ångest. Så ledsen jag blir..... Och att du heller inte kan få tag i den du ska prata med på FK. Är det sånt man måste hålla på med då man mår dåligt???? Att jaga runt efter någon att få prata med?

Tänker på dig! Ha en underbar helg!

Stor kram
M I N D I

Anonym sa...

Å vad hon är söt & charmig din goa tjej!!! Så mysiga foton på henne. Jag blir så glad av att se henne!

Usch vad trist med FK och tjorv, jag förstår att du inte mår bra av det och det tar så mycket av din kraft som du behöver till annat. Tänker verkligen på dej!

Ha en riktigt fin helg & jag hoppas solen lyser på dej!
Stooor kram från Eva

Anonym sa...

Vilka fina foton. Härligt att bada med badringen. ;)

mintid sa...

Vilken härlig tomtedräkt men så var det ju en ovanligt söt tomte med! :) Hoppas allt löser sig med FK...inte kul när det blir så.
Kramkram

netha sa...

Ja FK har verkligen makten att få en att må mycket ångestfyllt. Jag avskyr att man skall behöva känna sig så utlämnad för detta.
Din flicka är så söt och sicken busa. Man tager vad man haver, har man ingen sjö så tar man badkaret. :-)
Kramis på dig och jag hoppas solen har lyst på dig i helgen.
kramis netha

Anonym sa...

Härlig tomte :) Blir så ledsen för din skull att du ska behöva känna som du gör. Jag hoppas, hoppas! Kram!