söndag, december 09, 2012

Förhandsvisning av Hitta Nemo 3D

I går var vi iväg på Förhandsvisning av Hitta Nemo i 3D som Mgroup Pr & Event och Disney anordnade. Barnen var jättespännda på vad som skulle hända när vi kom dit.

Först blev det lite pyssel i foajén, Dom gjorde en varsin liten Nemo fisk.

Det bjöds på lite godis till alla..

Vi sitter och väntar på att filmen ska börja.

Undertiden spela Sebbe lite på mammas mobil.

 
Patricia satt och prata med mig och kikade runt om det var någon hon kände som var där..

Innan filmen var det utdelning av Hitta Nemo goodiebag till 5 st vinnare i teckningstävlingen och Sebastian var en av vinnarna. Han vann ett Hitta Nemo 3D spel till Nintendo och en Så söt liten Nemo gosig fisk.. Ja sen var det massa annat i påsen som försvann innan jag hann fota när vi kom hem. Efter filmen fick dom även av varsin Goodiebag men en massa annat roligt i. Det försvann också innan jag hann fota det.. Men det var tex, Flux munskölj till barn, en bok, kritor och massa annat roligt.. Tusen tack Mgroup Pr & Event för att vi fick inbjudan, vi hade en toppen dag.
Efter bion tog vi oss till Gallerian för att kika lite på BR leksaker, innan vi kom in där fick Sebastian se en super stor Darth Vader figur som var gjord i LEGO och han blev så impad och ville att mamma skulle fota honom med den. Han och hans LEGO.. :-)

Sen gick vi till Pendeltåget och då passerade vi den underbara fontänen som nu i vinter är pyntad med jättefina granar och renar.. Så mysigt så..
 
Avslutar med att önska er alla en trevlig kväll och var rädd om varandar..
Kramis på er alla goa

Inga kommentarer: