torsdag, september 09, 2010

Fiskbensfläta.... hmmm HUR GÖR MAN ???

Ja här om dagen kom Patricia hem och var lite ledsen hennes kompis mamma hade gjort en Fiskbensfläta på hennes kompis och Patricia ville också han en, men hon är ju sååå håröm så hon vågade inte fråga mamman om hon kunde göra på henne med så när hon kom hem frågade mig om jag kunde och NEJ jag har aldrig ens hört talas om det men ut på internet och leta kolla in olika bilder och bloggar och Youtube filmer. Skickade in Patricia i duschen under tiden och hon fick tvätta håret så det var blött annars går det inte att fixa något med hennes hår då bara skriker hon..

Sen göra ett försök.. Och jag måste berömma mig själv för att första gången klara av den och här är resultatet, döm själva........Och så här glad belv hon efteråt...Även brorsan ville vara med på ett hörn så här kommer en bild på vårt bus monster.Annars jobbar jag varje dag och är helt slut när jag kommer hem om dagarna,
min avdelning (jobbar ju på en förskola) har haft full grupp ända sedan vi kom tillbaka från semestern, 4 nya barn och alla våra andra barn är sååå friska och krya så nog vet man att man lever när man kommer hem på kvällarna.
Därför är det väldigt dåligt med uppdateringar här, men hoppas orken kommer igen snart, annars är det nog berocca som gäller tror jag.

Kramis på er alla vänner

2 kommentarer:

Mindi sa...

Super duktig. :)
Internet är bra... jag satt och kollade youtube och fick idéer till olika frisyrer till skolavslutningen. :)

Så stor han har blivit "lill-killen". :)

Miss you!

Stor kram
M I N D I

Di sa...

jättefint! Hej förresten, hälsar på eftersom vi båda är med i Julswappen :) man vet ju aldrig vem man ska tomta till :) önskar en trevlig helg!
kram Di