onsdag, april 28, 2010

Ännu en helg har passerat !!

Så har även denna helg passerat och med ilfart den med.
Sebastian har varit krasslig, haft någon konstig virus i sig, som gett honom feber upp mot 40 grader på kvällarna och näst in till inget på dagarna, konstig konstigt var det i alla fall kan jag lova.
Så i måndags gick jag upp till läkarn med honom för att se om han kom fram till något, men det syntes inget i verken halsen eller i öronen, så det blev en sänka för att se om den visade något, och det gjorde den, 80 i sänka hade han, ska väl helst vara under 10 för att inte vara något, så ja något hade han i kroppen.
Så vi var hemma i måndags och i går men i dag fick han gå tillbaka till dagis då febern gått ner och han har varit mer vild än tam här hemma.

Så vi har väl inte gjort så mycket i helgen då eftersom han var som han var, konstigt nog var han väldigt pigg och trotsig ändå. Men i Söndags passade vi påatt ta oss en sväng förbi 4H gården på Hågelby det var ju 4Hdagen där, men en massa aktiviteter.

Så barnen fick som ni kan se fick rida på varsin häst och sen gick vi runt och kikade lite på dom andra djuren.

Sen måste jag ju ge er ett filmtips om en jättebra film jag såg i söndags kväll.


Verkligen en film jag kan rekomendera, MEN den är väldigt speciell,konstig och tragisk. Men absolut värd att se. Hemsk..
Klicka här så kommer ni till trailern av filmen..

Jag vill avsluta med att TACKA MIN KÄRA KÄRA VÄN MINDI för den underbara layoutenjag fått på min sida. TUSEN TACK MIN VÄN !!!!

Ha nu en toppen vecka på er allihop.

Inga kommentarer: