onsdag, december 09, 2009

Här går det undan..

Ja tiden bara springer i väg ochsnart är det bara 2 veckor kvar sen är det julafton.. DET ÄR INTE KLOKT...
Jag har itne alls hunnit med det jag ska och vill göra innan, och vet itne ens om jag kommer att göra det nu heller.. Men men julen får bli som den blir bara barnen blir glada och vi får något gott att äta..
Jag kommer i allafall att vara ledig i mellandagarna och det känner jag att jag verkligen BEHÖVER....

Jag har i allafall hunnit med 2 saker som jag hade tänkt,
Patricia och jag vi bakade i söndag, vi började baka när lilleman låg och sov, lättast då. Och då bakade vi dessa goda katter...
Patricia var riktigt duktig på att rulla ut och sätta i russin sen.. En liten bagerska kanske..
Se så många och fina lussekatter vi fick..

Sen vaknade lilleman och då så klart skulle han vara med att baka han med, jag hade satt degen han fick hjälpa till att knåda lite samt SMAKA på degen..
Se vad fin man blir när kan får hjälpa mamma att baka.

Och vad bakade vi då, såklart MAMMAS LIMPA, den går INTE att vara utan på julafton de finns bara inte.. Så eftersom vi inte kommer fira julen ihop med syrran och hennes familj i år var jag ju tvungen att baka den själv..
Rätt lyckad måste jag säga för att vara första gången jag bakade dom.. Fick i hop 4 limpor, men jag tror att jag måste baka en sats till lite längre fram för dom har nog tagit slut innan julafton ens har hunnit komma..

Nåja.. Det var det..
För er som vill se vad jag får i min underbara julkalender kan ju kika in på julswappsidan, där uppdaterar jag i stortsätt varje dag mina underbara paket. Det är jätteroligt och extra spännande att kika på alla andras paket, samt att se vad den som jag är tomte till tycker om det jag har köpt..

Nå nu ska jag hoppa i säng, har en lång dag framför mig i morgon , MEN en desto längre dag framför mig på fredag då vi ska ha Lucia på jobbet och jag börjar jobba kl 06.15 då.. Känns SUPER JOBBIGT just nu, men det blir kul när den dagen är här..

Kramis på er allihop nu så hörs vi snart igen.

4 kommentarer:

..:::Ulle:::.. sa...

Åh vad mysigt det ser ut med bakningen. Och gott! =)

Kram från Ulle (swapp)

Maritha sa...

Mmmm, det ser gott ut!
Visst är limporna enkla att göra och supergoda, du får säkert baka nya innan jul
Kram Syster

Mindi sa...

Hur gör man den där goda limpan????

Hoppas att ni alla mår bra och att ni inte stressar ihjä er så här dagarna innan jul? ;)

Bamse kram
M I N D I

andi sa...

Hejsan!
Vilken fin grafik du har här inne :)
Tack så mycket för din uppmärksamhet :) Nu är den dagen avklarad ;) Det var jätteskoj men det är lite sjå innan man kommer dit ändå :)

Håller med om att det viktigaste är att barnen är glada och att man får något gott att äta på julafton, mer behövs inte. Jättefina lussebullar oxå! Och den limpan såg riktig god ut :)
God Jul!
Kram/Anki