tisdag, maj 19, 2009

Operationen är klar!

Nu har han gjort det, opererats, han har fått rör i båda öronen och sedan har dom skrapat bort körteln bakom näsan. Vår lille Bastian..

I går kl 08.20 blev han sövd och fick åka ner till operations salen. Jag fick vara med när han sövdes, det vill jag säga är inte det roligaste man gjort i sitt liv, som tur är har jag ju redan utsatts för den situationen engång tidigare då Patricia opererades.. Men det känns hemskt när man känner hur allt bara försvinner ur dom och dom är helt borta, det är absolut inte som när dom sover det vill jag lova. Efter han somnat fick jag gå ut och vänta i väntrummet och det är de jobbigaste minutrarna medans man väntar..

Men kl 09.15 då fick jag komma in till uppvaket och där låg en arg och yr liten ynklig kille som hade vaknat för fort ur narkosen så jag fick sitta med honom i sängen och försöka få honom att somna om igen vilket lyckades efter en stund. Han som ca 30 minuter och sen vakna han och hade ont och var arg om vart annat. Sen fick vi vänta en stund till innan vi fick komma tillbaka upp på rummet och vänta tills det var dag att få åka hem.. Han sov en stund till där uppe och sen fick han titta på film, han hade tur för dom hade hans favorit film där " Thomas the thank engine"
och den tittade han på emellan han sov,åt och drack. Ja åt och åt han fick glass och youghurt. Det var och är sådant han ska äta nu ett par dagar, ja lite soppor, kräm och "kall" mat får han äta för att inte ha upp såret bakom näsan.
Vi fick vänta på sjukhuset ända till kl14.15 eftersom dom vill att han skulle kissa först för att se att allt var i sin ordning.

Nu har vi ju varit hemma i dag och ska vara hela veckan ut, han har inte så ont men han är lite svullen i halsen (eftersom det är där dom går in och skrapar) så han vill gärna inte svälja utan sparar och spottar eller dreglar hela tiden , men det ska väl passera det också.

Själv har jag ÄNTLIGEN blivit färdigt med ena mitt arbete från jobbet det stora så nu ska jag bara skriva ut och sätta ihop det och lämna in det för att sedan bli bedömt och därefter redovisa för cheferna och de andra deltagarna på kursen jag gått.. Så trött i huvudet det kan jag lova att jag är...

Nu ska jag inte upphålla er mer utan önska er en underbar dag/kväll..
Kramis på er mina vänner..

5 kommentarer:

Linda sa...

Hoppas er lille kille snart mår bra! Jag vet, det är inte alls roligt att vara med om att ens barn måste sövas ner och opereras. :-(

Johanna, Jonas o barnen sa...

Vad skönt att allt har gått bra, förstår att det måste vara känslosamt!
Det pratades om att Vilgot skulle få rör i öronen när han var yngre, men det blev aldrig av så jag slapp se mitt barn sövas ner och det är jag glad för. Har hört att det är jobbigt.....

Grattis till att du gjort klart ditt arbete. Två stora saker som tagit på krafterna. Förstår att du måste vara trött.

Hoppas han piggar på sig snart.

Kramar Johanna, Jonas & barnen.

♥ cloudberrie ♥ sa...

Förstår att det måste vara känslosamt. Skönt att det har gått bra.

Kram från Eva

Mindi sa...

Men lilla gubben då.... Så liten och redan fått vara med om en sån operation. Men så skönt att det verkar ha gått bra!!!!

Stor varm kram
M I N D I

HUSnrNIO sa...

Känslosamt med ens små och operationer. Hoppas han mår bra i dagsläget. Ha en trevlig kväll!