onsdag, januari 03, 2007

Disney On Ice !!

Ville bara kika in och berätta för er som inte redan vet att i morgon (torsdag) ska jag och Patricia gå och se Disney on ice på Globen, där ska vi även få träffa min kära vän Marie och hennes familj..
Det ska bli så jätteroligt att äntligen få träffa henne IRL efter så långtid vi har känt varandra över cybern..


Men det höll nästan inte på att bli någon träff då Patricia vaknade på nyårsaftons morgon med 39 graders feber och snuvig som bara den, men efter att nu varit feberfri i 30 timmar så hoppas jag att hon ska fortsätta så, blev lite rädd förut i dag då hon började klaga på örat, men gav henne lite nässpray och en halv alvedon och efter det har honvarit mer pigg än en mört.. Så jag hoppas att det så ska förbli nu resten av tiden..

Nu ska jag ta och gå ut med hunden sen är det sängen som gäller så man är pigg och glad i morgon när man ska få stor besök i stan..

Ni får ha det så trevligt nu mina kära vänner och ta hand om varandra och era familjer, tills vi hörs igen..


Massa Bamse Kramar

Camilla




4 kommentarer:

Karin sa...

Hej vännen!
Först o främst så vill jag ju gratta till lilla krabaten i magen!! :-)

Va kul med Disney on ice! Försökte få tag på biljetter till lördagen men det fanns bara spridda platser kvar så då hoppade vi över det! Hoppas ni har skoj. Roligt att få träffa Marie också!!

Sköt om dig!

kraaaaaaam /Karin

Maria sa...

Hej Vännen!

SÄ KUL att se Disney on ice men ännu roligar att träffa MINDI:) Ha nu så TREVLIGT och va friska! Berätta gärna sen hur ni hade det! Kram / Maria

Annika sa...

Hej! Hörde ju att ni hade det jättetrevligt! Så kul att ni till slut kunde träffas. Jag trodde ju nästan att vi skulle ha träffats redan i somras.

& sa...

Väntar med spänning på foton ;)

Stoooor kram från Eva